پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۰۱-۲۵

بزرگداشت شهید سیدخلیل نیازمند در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد

مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد شهادت سردار سید خلیل نیازمند در زیارتگاه شهید آیت الله مدرس(ره) وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد شهادت اولین فرمانده سپاه کاشمر سردار سید خلیل نیازمند با حضور خانواده های شهدا، رزمندگان و راویان دفاع مقدس و جمعی از مسئولین شهرستان کاشمر در زیارتگاه شهید آیت الله مدرس (ره) برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین نژادمحمد در این مراسم به ایراد سخن پرداخت و اظهار کرد: بر اساس آیات و روایات، شهید فی سبیل الله از جايگاه رفیع و امتیازات زیادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه شهدا زنده و در دنیا و آخرت برای ما گره گشا و شفیع هستند، افزود: یکی از ویژگی‌های مشترک شهدا این است که عطر شهید بودن از کلام، رفتار و اخلاقشان استشمام می‌شود.
خطیب این مراسم گفت: شهید نیازمند اهل سخاوت و تواضع بود گاهی تمام حقوقش را صرف قرض دادن و رسیدگی به فقرا می‌کرد و دنبال مقام و شهرت نبود.
حجت الاسلام والمسلمین نژاد محمد ادامه داد: در شکل گیری انقلاب و جبهه حضور فعال داشت و سرانجام در پاک سازی ارتفاعات کاشمر از خائنین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در این مراسم کربلایی حسین عسکرزاده به مدیحه سرایی و مداحی پرداخت.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

همکاری اعتاب، موجب ارتقای خدمات‌رسانی به زائران و ترویج معارف اهل بیت(ع) است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: همکاری میان اعتاب عالیات ایران و عراق، نقش مهمی در ارتقای سطح خدمات‌رسانی به زائران اهل بیت(ع…

تلویزیون اینترنتی