دبیر مجمع جهانی علیاصغر گفت: بزرگترین محفل شیرخوارگان حسینی با کمک و همراهی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) برگزار میشود.
بزرگترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار میشود
به گزارش آستان نیوز، داود منافیپور در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در بابالهادی (علیه السلام) حرم مطهر رضوی اظهار داشت: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و ۴ کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.
منافیپور افزود: مجموعاً بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان در اولین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علیاصغر (علیه السلام) برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: مجمع جهانی علیاصغر (علیه السلام) به عنوان قطب هماهنگکننده همایشها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت میکنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباسها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده و نهایتاً در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباسها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار میگیرد.
منافیپور ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدوداً از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینههای مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علیاصغر (علیه السلام) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم میآیند و شروع به دوخت لباسهای سبز علوی برای این مراسم میکنند.
دوخت ۵۰۰ هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بینالملل
دبیر مجمع جهانی علیاصغر (علیه السلام) ضمن تقدیر از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع میشود. کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا میشود علاوه بر دوخت لباسهای استان تهران، لباسهای شیرخوارگان حسینی را در سطح بینالمللی نیز تأمین میکند.
وی گفت: هزینههای این کارگاه کاملاً مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه میشود. این لباسها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بستهبندی شده و مزین به سربند یا صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میشود. همچنین در هر بستهبندی نذرنامهای با این مضمون قرار میگیرد:
"یا صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."
این نذرنامه به ۱۲ زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.