دبیر طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) از برگزاری نخستین دوره تربیت معلم و پنجمین دوره ارتقای طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع)» از ۱۱ اردیبهشت در اصفهان خبر داد .
نخستین دوره تربیت معلم و پنجمین دوره ارتقای طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع)» در اصفهان آغاز به کار کرد
به گزارش آستاننیوز، حسین مقدم کیا در خصوص این دوره آموزشی اظهار کرد: شرکتکنندگان در این دوره نزدیک ۱۰ سال است که در دورههای آموزشی طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) حضور داشتهاند و در حال حاضر ضمن کسب موفقیتهای در بحث تلاوت و حفظ و مفاهیم قرآن، میتوانند مدرس کلاسهای آموزشی در موسسات برتر قرآنی باشند.
وی با اشاره به اینکه طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع)» از سال ۱۳۹۱ برای کشف و پرورش استعدادهای قرآنی نوجوانان با حمایت معاونت قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی آغاز شده، افزود: اگرچه شیوع کرونا مشکلاتی را برای برگزاری این طرح ایجاد کرد؛ اما در سالهای اخیر با کمک مدیران موسسات قرآنی برتر سراسر کشور برگزاری آن ادامه داشت به نحوی که امسال، سیزدهمین دوره ثبتنام طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) در سایت melitelavat.ir آغاز شده است.
مقدم کیا تصریح کرد: طرح ملی «تلاوت شباب الرضا (ع)» در ابتدا با برگزاری یک دوره پیشنیاز آغاز میشود که برای ارزیابی و استعدادیابی فراگیران قرآنی به صورت حضوری در موسسات قرآنی برتر در سطح استانها انجام میشود. فراگیران بعد از ثبتنام ۱۲ جلسه آموزشی را میگذرانند که بعد از این گذراندن این مرحله، طی یک آزمون، فراگیران سطحسنجی شده و استعداد یابی میشوند، به دورههای تخصصی راه مییابند که ۶ سال این دورهها طول میکشد. این دورهها ترمی واحدی است و به دورههای آموزشی دو ساله تقسیم میشود. هر ترم ۴ ماه و هر سال شامل ۳ ترم است و فراگیران قرآنی سالی یک بار ارزیابی میشوند.
وی افزود: فراگیران در این طرح ملی، آموزش تلاوت قرآن را به سه سبک منشاوی، عبدالباسط و مصطفی اسماعیل فرا میگیرند و در کنار یادگیری آموزشهای تلاوت، نوجوانان در کلاسهای تخصصی دیگر از جمله حفظ و مفاهیم نیز آموزش میبینند.
مقدمکیا، موسسات قرآنی برتر در سطح استانها را مرجع و مجری طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) عنوان کرد و ادامه داد: برخی از کلاسهای آموزشی این طرح تحت نظارت موسسات برتر قرآنی در سطح مساجد و مدارس برگزار میشود. استانهایی که جمعیت کمتری دارند، این دورههای آموزشی به صورت مجازی برگزار میشود. بعد از ترم دو، جلسات قرآنی هفتگی برای نوجوانان ایجاد میشود تا هم به صورت کلاسیک و هم سنتی قرآن را فرا بگیرند و با طرح محافل قرآنی و مسابقات «شوق تلاوت» که ویژه نخبگان برتر است آشنا میشوند.
دبیر طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) خاطرنشان کرد: خروجی طرح شباب الرضا(ع)، مسابقات «شوق تلاوت» است که در قالب برگزاری این مسابقات، نوجوانان با یکدیگر به رقابت میپردازند و برگزیدگان آن جهت تشویق برای اجرای تلاوتهای قرآنی به استانهای مختلف کشور و حتی محافل قرآنی کشورهای دیگر اعزام میشوند.