رئیس هیئت مدیره بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: هدفگذاری شده است خدمات درمانی و عمرانی این بیمارستان با اجرای ۵ پروژه جدید طی دو سال آینده ارتقاء یابد.
ارتقاء خدمات درمانی و عمرانی بیمارستان رضوی با اجرای ۵ پروژه طی دو سال آینده
به گزارش آستاننیوز، دکتر فریدون نوحی در آیین افتتاح بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور که صبح امروز ۳۰ اردیبهشت با حضور حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهمانانی از کشورهای عراق و عمان و همچنین جمعی از مدیران استانی و آستان قدس برگزار شد، گفت: با توجه به منویات و توصیههای موکد رهبر معظم انقلاب درخصوص جوانی جمعیت و فرزندآوری، تولیت آستان قدس رضوی ساخت این مرکز را هوشمندانه و با درایت در دستور کار قرار داد.
او تصریح کرد: پروژه ساخت بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور از سال ۱۴۰۱ در دو و نیم طبقه با زیربنای ۷۸۴۳ متر مربع آغاز شد و پس از انجام عملیات ابنیه و تجهیز طبقه همکف با کاربری درمان ناباروری با زیربنای ۲۹۰۰ متر مربع، اکنون آماده بهرهبرداری است.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان فوق تخصصی رضوی از صرف هزینه حدود ۳۶۰ میلیارد تومانی برای احداث، تجهیز و راهاندازی بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور نیز خبر داد.
او با اشاره به هدفگذاری صورت گرفته برای اجرای ۵ پروژه طی دو سال آینده در این بیمارستان اظهار کرد: این پروژهها در راستای ارتقای خدمات درمانی و عمرانی بیمارستان رضوی انجام خواهد شد.
دکتر نوحی ادامه داد: تکمیل ساختمان و تجهیزات بخش دیالیز، کلینیکهای زنان و زایمان و پوست در مجموعه ساختمان درمان ناباروری، بازسازی کامل فاز یک بیمارستان و...، از جمله پروژههایی به شمار میرود که تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
او همچنین از پروژههای ساخت و تکمیل پلی کلینیک اقماری بیمارستان در خیابان ابنسینا، ساخت بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق در طبقات فوقانی پارکینگ طبقاتی و تکمیل و بهرهبرداری از مرکز همایشهای بیمارستان به عنوان پروژههایی یاد کرد که در چند سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
دکتر نوحی در بخش دیگری از صحبتهای خود از صرف هزینه ۱۳۴۶ میلیارد تومانی در این بیمارستان از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: یکی از پروژههای مهم اجرا شده، ساخت پارکینگ طبقاتی در بیمارستان رضوی است که با دستور تولیت آستان قدس رضوی در آبان ۱۴۰۰ آغاز شد و در بهمن ماه ۱۴۰۲ به بهرهبرداری رسید.
او ادامه داد: برای ساخت این پارکینگ ۳۵۵ میلیارد تومان هزینه شده و دارای ۱۱۳۲ محل پارک است.
دکتر نوحی با اشاره به اجرای طرح توسعه MRI در این بیمارستان خاطرنشان کرد: براکی تراپی، عنوان دیگر پروژهی در دستور بیمارستان رضوی میباشد که برای آن تاکنون ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده است.