ششمین دوره آموزشی «ارتقاء مهارتهای یادگیری یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد.
برگزاری ششمین دوره آموزشی «زندگی و بالندگی» در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
به گزارش آستاننیوز، این دوره آموزشی سه روزه شنبه 26 خرداد، با حضور فراگیران و مدرسانی از استانهای قم، مرکزی، لرستان، فارس و آذربایجان با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد.
مشاور و دستیار مردمیسازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده در ابتدای این مراسم، به ارائه گزارشی از این دورهها پرداخت و عنوان کرد: بنا به ضرورت ارائه آگاهیها و مهارتهایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان، از دو سال گذشته طرح «ارتقاء مهارتهای یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانشآموز» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری کلید خورد.
دکتر فاطمه سادات کتابچی، تصریح کرد: تاکنون 5 دوره از این طرح را با حضور فراگیران و مدرسین سراسر کشور برگزار شده و امروز ششمین دوره از این طرح سه روز آغاز درحال برگزاری است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یک دستگاه ستادی است نه اجرایی، اجرای این طرح بر عهده بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی قرار گرفت که خوشبختانه این مرکز در بخش محتوا و اجرا، بسیار قوی عمل کرده است.
دکتر کتابچی گفت: یکی از افتخارات همکاری با بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی این است که این مرکز مزین به نام علی بن موسی الرضا(ع) است و معتقدیم که دعای حضرت، پشت این فرآیند است.
وی تصریح کرد: در این جهت، به همت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، تیم اجرایی ۳۰ نفره متشکل از اندیشمندان و متخصصانی از رشته های مختلف، فلسفه، علوم و قرآن وحدیث، روانشناسی، جامعه شناسی و... از دانشگاههای تهران و فردوسی مشهد تشکیل شد.
به گفته دکتر کتابچی، در همین راستا، نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چند وجهی طراحی و اجرا و پژوهشگران و استادان دانشگاه فردوسی مشهد و محققان بنیاد پژوهشهای اسلامی دست به دست هم دادند تا یک نیازسنجی چند وجهی ارائه دهند.
مشاور و دستیار مردمیسازی معاون ریاست جمهور در امور زنان و خانواده، ادامه داد: پس از برگزاری جلسات علمی و تخصصی، 30 درسنامه با محوریت مهارتهای والدین در بالندگی فرزندان تدوین شد که در کتابی با عنوان «مهارتهای والدین در زندگی و بالندگی» به چاپ رسیده است.
کتابچی در ادامه مخاطب این دورهها را والدین دانشآموزان ذکر کرد و ادامه داد: به منظور بهرهمندی هر چه بیشتر این مخاطبان، علاوه بر برگزاری دورهها به صورت حضوری، دنبال این هستیم شرایطی را فراهم آوردیم تا والدین از طریق سایت «زندگی و بالندگی» از آموزههای این دورهها بهرهمند شوند.
وی افزود: کتاب «مهارتهای والدین در زندگی و بالندگی» نیز به منظور بهرهمندی هر چه بیشتر مخاطبان به عنوان تولید چندرسانهای، همراه با موشنگرافی و داستانک در سایت «زندگی و بالندگی» بارگذاری شده است.
وی بیان کرد: در این سایت، مخاطبان به صورت مستقیم آموزشهای لازم را میبینند و با مزیتهای این دوره، دسترسی سریع و برخط به اطلاعات، ارائه گام به گام محتوای آموزشی، محتوای هدفمند به پدران و مادران و... آشنا میشوند.