پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی انجام شد؛ 
۱۴۰۳-۰۵-۰۸

 آغاز به کار هفتمین دوره آموزشی «زندگی و بالندگی» 

 هفتمین و آخرین دوره طرح، «ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین دانش‌آموزان» در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد.

به گزارش آستان نیوز، این دوره آموزشی سه‌روزه از یکشنبه ۷ مرداد، با حضور فراگیران و مدرسانی از ۱۰ استان هرمزگان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کردستان، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل، تهران و مازندران، با مشارکت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و وزارت آموزش‌وپرورش در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی برگزار شد.
مشاور و دستیار مردمی‌سازی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در ابتدای این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دوره‌ها پرداخت و عنوان کرد: بنا به‌ضرورت ارائه آگاهی‌ها و مهارت‌هایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان، از دو سال گذشته طرح «ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری کلید خورد.
دکتر فاطمه سادات کتابچی، تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری دستگاهی ستادی است، برای اجرای این طرح از ظرفیتِ علمی و توانِ اجراییِ بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی استفاده کردیم.

 

 انتشار کتابی با عنوان «مهارت‌های والدین در زندگی و بالندگی» 

 به گفته وی، نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چندوجهی طراحی و اجرا شد وبه همت گروهِ هیئت‌علمی اولیه متشکل از پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌هایی همچون تهران و فردوسی مشهد، پس از برگزاری جلسات علمی و تخصصی مستمر، ۳۰ درس‌نامه با محوریت مهارت‌های والدین در بالندگی فرزندان تدوین شد که محتوای گردآوری شده در کتابی با عنوان «مهارت‌های والدین در زندگی و بالندگی» به چاپ رسیده است.
دکتر کتابچی تصریح کرد: طرح زندگی و بالندگی کلان پروژه ملی بوده است و به‌موجب آن تا کنون ۲۱ استان در مشهد مقدس در دوره‌های آموزشی شرکت کرده و باهدف آموزش به والدین و همچنین تربیتِ حلقه‌های میانی به استان‌های خود بازگشتند.
مشاور و دستیار مردمی‌سازی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در ادامه مخاطب این دوره‎ها را والدین دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: به‌منظور بهره‌مندی هر چه بیشتر این مخاطبان، علاوه بر برگزاری دوره‌ها به‌صورت حضوری، شرایطی فراهم آمده تا والدین از طریق سایت «زندگی و بالندگی» نیز از آموزه‌ها و مباحث مطرح شده در این دوره‌ها بهره‌مند شوند.
دکتر کتابچی افزود: کتاب «مهارت‌های والدین در زندگی و بالندگی» نیز به‌منظور بهره‌مندی هر چه بیشتر مخاطبان به‌صورت تولید چندرسانه‌ای، همراه با موشن‌گرافی و داستانک در سایت «زندگی و بالندگی» بارگذاری شده است.
وی افزود: در این سایت، مخاطبان به‌صورت مستقیم آموزش‌های لازم را می‌بینند و از مزیت‌های این دوره همچون دسترسی سریع و برخط به اطلاعات، ارائه گام‌به‌گام محتوای آموزشی، استفاده محتوای هدفمند به پدران و مادران و پشتیبانی علمی، بهره‌مند می‌شوند.
وی در پاسخ به این سؤال که آینده طرحِ زیست عفیفانه چگونه خواهد بود؟ گفت: داشتنِ جامعه‌ای سالم و زیستی اخلاقی، از اهدافِ اصلی و مهمِ همهٔ کسانی است که سکانِ سیاسی، علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه را در دست می‌گیرند. ما پوشش‌دهی کاملِ تربیتِ مدرسین زیست عفیفانه را در تمامی استان‌های کشور با این هدف دنبال کردیم که شاهدِ کنش‌های اخلاقی به نحو حداکثری در جامعه باشیم و امیدواریم باتوجه‌به فرایندمحور بودن امر تعلیم‌وتربیت، در دولت جدید نیز بتوانیم تا وصولِ به نتیجه، ادامه‌دهنده همین مسیر باشیم.
وی ادامه داد: تاکنون ۶ دوره از این طرح با حضور فراگیران و مدرسین سراسر کشور برگزار شده و امروز هفتمین و آخرین دوره از این طرح سه‌روزه آغاز شده و تا نهم مردادماه ادامه دارد، این دوره با حضور استادانی همچون احد فرامرز قراملکی، استاد دانشگاه تهران و رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، دکتر رضا آذریان، دکتری روان‌شناسی تربیتی، دکتر زینب برخورداری استاد دانشگاه تهران، دکتر سید محسن اصغری نکاح، دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سکینه سلمان ماهینی، مدرس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی، دانشیار دانشگاه و مدیر پلی کلینیک روان‌شناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد و استاد وحدت عماد، کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی و معاون مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی تدارک‌دیده‌شده است.

 
 رضایتمندی ۹۵ درصدی از دوره‌های آموزشی «زندگی و بالندگی» 

 رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از همه عوامل، دست‌اندرکاران، دانشمندان، اندیشمندان و اساتیدی که در برگزاری این دوره‌ها همکاری کردند، به ویژگی‌های هفتمین دوره از این طرح اشاره کرد.
دکتراحد فرامرز قراملکی تصریح کرد: ویژگی نخست این است که این دوره آخرین دوره است و ما تمام تجارب و آزمون و خطاها را پشت سر گذاشته‌ایم و امیدواریم در اوج پختگی این دوره را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: این دوره ایران را یک جا دور هم جمع کرده است و از ترک، لر، کرد، لک، مازنی و.... در این دوره حضور دارند که به‌نوعی تجلی وحدت ملی را به نمایش گذاشته است.
قراملکی در ادامه با اشاره به اینکه ماهیت این دوره ماهیت گفت‌وگویی است، افزود: در این دوره‌ها سعی شده از مفاهیم نو و قدرتمند استفاده شود، زیرا این مفاهیم کار را آسان کرده و ما را به هدفمان نزدیک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در این دوره‌ها شرکت کردند و ۹۵ درصد از شرکت‌کنندگان، رضایتمندی خود را اعلام کرده‌اند.
رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در پایان گفت: خلاصه و چکیده مباحث و مفاهیم جدید این دوره‌ها در قالب چند کتاب با عناوین «مهارت‌های زندگی و بالندگی»، «پند بیهوده»، «زبان‌های هم زمان»، «برادران دروغین» و... به چاپ رسیده است و دراختیار مخاطبان قرار گرفته است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

بزرگترین دروغ‌ و فریب غرب، شعار دفاع از حقوق زن است
تولیت آستان قدس رضوی صیانت از کرامت زنان را ضامن حضور مؤثر اجتماعی آنان دانست و گفت: تمدن غرب از طرفی کرامت زنان را از…

تلویزیون اینترنتی