مدیر کانون های خدمت رضوی استان مرکزی از اجرای طرح جامع «هر خانه یک آشپزخانه حضرتی» در شب اول ماه ربیع الاول و متبرک شدن سفره برخی مردم شهر خبر داد.
پذیرایی خادمیاران رضوی اراک از عزاداران در شام شهادت امام رضا (ع)
به گزارش استان نیوز از مرکزی، محمد بخشی ضمن عرض تسلیت شهادت امام رضا(ع) اظهار کرد: طرح هر خانه یک آشپزخانه حضرتی از یک هفته قبل در بین خادمیاران رضوی اراک مطرح شد.
وی گفت: برای اجرای این طرح ظرف برنج و خورشت به همراه نمک تبرکی در اختیار داوطلبان پخت غذای تبرکی قرار گرفت و برخی کانونهای خدمت رضوی محلهای، محور تجمیع غذای پخت شده در محل شدند و مسئولت انتقال آن به حسینیه امام رضا(ع) را برعهده گرفتند.
بخشی اذعان کرد: بر اساس آمار نهایی، فیش غذاهای تبرکی چاپ شد و خادمیاران رضوی فیشهای دعوتنامه را درب منازل و بین مغازهداران شهر توزیع کردند.
وی اظهار کرد: از ساعت ۱۷ تا ۱۹ غذاهای طبخ شده به صورت منظم در حسینیه توسط برخی خادمیاران رضوی تحویل گرفته شد و پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا دعوت شدگان سفره کرامت رضوی به صورت منظم پذیرایی شدند و 2 هزار و800 پرس غذای با کیفیت و متبرک بدین صورت توزیع شد.
وی با بیان اینکه بیش از 1000 نفر از اقشار مختلف مردم با حضور در فضای حیات دبیرخانه کانونها و حسینیه امام رضا (ع) با فضاسازی انجام شده و نوای صوت طراحی شده در شام شهادت امام رضا (ع)، حال و هوای امام رضایی گرفتند و با شربت و تحویل غذا با کرامت پذیرایی و بدرقه شدند.