پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی مطرح کرد
۱۴۰۳-۰۶-۲۳

تلاش برای ایجاد ردیف بودجه فعالیت‌های فرهنگی زیارتگاه شهید مدرس (ره) در مجلس

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تلاش می کنیم ردیف بودجه‌ای به زیارتگاه شهید مدرس اختصاص دهیم.

 

به گزارش آستان نیوز،  اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در سفری کوتاه به شهرستان کاشمر ،از مجموعه زیارتگاه شهید مدرس بازدید کردند.
در این نشست، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در زیارتگاه شهید آیت الله مدرس(ره) برای توسعه اماکن مذهبی، تکمیل اعتبار پروژه های ناتمام و حل مشکلات شهرستان های کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن ،بحث وتبادل نظر کردند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این جلسه، گفت: تلاش می کنیم ردیف بودجه ای با همکاری مجلس برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این مجموعه اختصاص دهیم.
غلامرضا تاجگردون ،با بیان این که تعداد طرح های نیمه تمام در کشور زیاد است، افزود: منابع کشور پاسخگوی این میزان طرح نیست و ۴۰ تا ۵۰ سال طول می‌کشد تا این طرح‌ها تکمیل شود، که این معضلی بزرگ است.
وی افزود: توزیع ناعادلانه منابع موضوع جدیدی نیست و مجلس تلاش می‌کند این ناعدالتی را رفع کند ،اما کمبود منابع باعث افزایش این شکاف می‌شود.
تاجگردون ادامه داد: در شهرستان کاشمر بیشتر طرح ها در حوزه جاده است و در کمیسیون برنامه و بودجه تلاش می شود این طرح ها که عموما پرحادثه و نیمه تمام هستند به زودی تکمیل شود.
بازدید از موزه شهید آیت الله مدرس (ره)، ادای احترام به مقام شامخ شهدا و شهید دین و سیاست از دیگر برنامه‌ها بود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت مادر شهیدان خوراکیان
تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت حاجیه خانم رئیس‌زاده عیدگاهی مادر شهیدان مجتبی و حسن خوراکیان را تسلیت گفت.

تلویزیون اینترنتی