مدیرعامل مؤسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره)، با حضور در پخش زنده برنامه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی، به تشریح برنامهها و خدمات این دو آستان در طبس و کاشمر، در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، رفاهی، عمرانی و... پرداخت.
اقدامات، افق آینده و خدمات مؤسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره)
به گزارش آستان نیوز، حجتالاسلام مهدی احمدی، با اشاره به تاریخچه بنای حرم حسین بن موسی الکاظم (ع)، اظهار کرد: باتوجهبه اسناد تاریخی موجود، بنای اولیه این امام زاده در قرن پنجم احداث و از قدیم موردتوجه و استقبال دوستداران اهلبیت (ع) بود.
مدیرعامل مؤسسه آستانه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) افزود: پس از وقوع زلزله طبس و ویرانی آن، آستان قدس رضوی بر حسب فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، بازسازی این بارگاه منور را آغاز کرد و به لحاظ موقعیت جغرافیایی این بقعه متبرکه و قرارگرفتن آن در مسیر عاشقان و ارادتمندان امام رضا (ع) که از مناطق مرکزی ایران به مشهد مقدس مشرف میشوند، رهبر معظم انقلاب در سال 1373 تولیت این مکان مقدس را به آیتالله واعظ طبسی نماینده خود در خراسان و تولیت فقید آستان قدس رضوی تفویض کردند.
پایگاه نشر فرهنگ رضوی
وی در ادامه با بیان این که آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) پایگاه نشر فرهنگ رضوی است، گفت: بر اساس سند چشماندازی که برای این آستان مبارک ترسیم شده این حرم مطهر تا سال ۱۴۱۰ باید مهمترین قطب و پایگاه فرهنگی و اجتماعی در جنوب شرق کشور و زمینهساز تمدن نوین اسلامی شود.
وی با اشاره به اینکه طراحی برنامههای متنوع متناسب با سنین مختلف، محور فعالیتهای آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس است، برپایی ایستگاه «کافه گفتگو» ویژه نوجوانان پسر و دختر با بررسی مسائل روز، راهاندازی گروه سرود و تئاتر میقات الرضا (ع)، فعالیت هیئت «دختران رضوی» ویژه دختران نوجوان و «قاسمیون» ویژه پسران نوجوان، دبستان دخترانه هوشمند شکوفههای رضوی، مراکز مهدالرضا (ع) و پیشدبستانی، ساخت رواق کودک و نوجوان، باغ فرشته، برگزاری دورههای مختلف تربیت مربی سبک زندگی خانوادگی، حفظ قرآن کریم، برگزاری اردوهای ویژه نوجوانان را ازجمله برنامههای فرهنگی و آموزشی این مؤسسه عنوان کرد.
راه اندازی رواق کتاب و اقدامات آتی
حجتالاسلام احمدی با اشاره به خدمات این آستان مقدس و زیارتگاه شهید مدرس(ره) در حوزه کتاب و کتاب خوانی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این خدمات همهروزه به جز روزهای تعطیل از صبح تا شب ارائه میشود اما به دنبال این هستیم که یک رواق کتاب در این دو آستان راه اندازی کنیم تا زائران و مجاوران بتوانند در ساعات مختلف حضورشان از خدمات این بخش نیز، بهرهمند شوند.
حجتالاسلام احمدی ادامه داد: در حوزه بانوان نیز برنامههایی توسط مرکز بانوان این دو مجموعه ارائه میشود که سخنرانی و مداحی این محافل، توسط خود بانوان صورت میگیرد.
مدیرعامل مؤسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره)، گفت: آمادهبودن سوئیت و مهمانسرا، انجام اقدامات نظافت ویژه مجموعه جهت رفاه حال زائران و مسافران، تمهیدات اقامت و اسکان، ارائه خدمات چایخانه حضرت، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، فعالیت گروه جهادی، مرکز مشاوره، ایستگاه سلامت، نمایشگاه و... از دیگر برنامهها و خدمات این زیارتگاهها است.
وی در ادامه با اشاره به این مهم که شهید مدرس از تبار نیکان و چهره ماندگار تاریخ ایران است، تصریح کرد: زیارتگاه این عالم ربانی باید با بهرهگیری از ظرفیتهای آن تبدیل به یک بستر تبیین جبهه مقاومت و پایگاه مبارزه با استکبار جهانی شود چرا که این شهید مجاهد، عمر مبارکش را در راه مقابله با دشمنان دین گذراند.