پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

دكتر قاسم صادقي بجستاني عنوان کرد
۱۴۰۳-۰۷-۲۴

دانشگاه بين‌المللي امام رضا(ع)، در فهرست برترين دانشگاه‌هاي غيردولتي ایران

بر اساس رتبه‌بندي پايگاه استنادي جهان اسلام ISC ، دانشگاه بين‌المللي امام رضا(ع)، در ميان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي كشور، رتبه چهارم را از آن خود كرد.

به گزارش آستان‌نیوز، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه بين‌المللي امام رضا (ع)، در نشستی با اعضاي هيئت علمی این دانشگاه، که در سالن همايش‌هاي شهيد فخري‌زاده واحد برادران برگزار شد، به رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي ايران در isc اشاره کرد.

دكتر قاسم صادقي بجستاني، گفت: در رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي ايران در سال گذشته 115 دانشگاه دولتي و 17 دانشگاه غيردولتي كشور توسط گروه رتبه‌بندي ISC و بر اساس 6 معيار اصلي، آموزش، پژوهش، فناوري و نوآوري، بين‌المللي‌سازي، اثرگذاري اقتصادي و خدمات اجتماعي، زير ساخت و تسهيلات، ارزيابي شدند.

وي افزود: در بين دانشگاه‌ها و مؤسسه های آموزش عالي غيردولتي كشور، دانشگاه بين‌المللي امام رضا(ع) با كسب رتبه چهارم، در زمره برترين دانشگاه‌هاي غيردولتي قرار گرفت.

صادقي بجستاني خاطرنشان كرد: به صورت كلي اطلاعات هر دانشگاه و مؤسسه در بازه زماني سه ساله و به سه روش، اطلاعات پژوهشي كه استخراج آن بر عهده موسسهISC و براساس داده هاي زير پايگاه هاي ISc و Scopus است،خوداظهاري دانشگاه ها از طريق تكميل پرسشنامه الكترونيكي و برخي اطلاعات آموزشي كه از طريق وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا سازمان هاي زير مجموعه در اختيار گروه رتبه بندي قرار داده مي شود، گردآوري مي شود.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه بين‌المللي امام رضا(ع) در مورد شاخص و زيرشاخص‌هاي معيار پژوهش این گونه توضيح داد: حجم توليدات علمي در يك دوره سه ساله در دو پايگاه Scopus و نمايه استنادي علوم ايران ISC، درگروه علوم انساني و هنر و ساير علوم در اين حوزه شمارش مي شود.

 وي ادامه داد: براي شاخص همكاري علمي ميان دانشگاه و صنعت، انتشارات مشترك ميان پژوهشگران دانشگاه و صنعت در پايگاه اسكوپوس شمارش مي‌شود و بررسي بهره‌وري كيفي اعضاء هيئت علمي بر اساس شاخص نوع نشريه( nature index, NaTure)، چارك نشريه و استنادهاي دريافتي، محاسبه مي‌شود.

به گفته اين مقام مسئول، سرانه كيفيت و كميت انتشارات پژوهشي محققان يك مؤسسه، در يك بازه معين زماني براساس نسبت مقالات Scopus و ISC به ميانگين تعداد هيئت علمي محاسبه مي‌شود.

وي بهره‌وري كمي و كيفي اعضاي هيئت علمي، شاگردپروري، هدايت شغلي و مهارت‌افزايي، اثربخشي براوندهاي پژوهشي در جامعه و ارتباط با صنعت فناورمحور و جامعه، انتشارات، كرسي هاي نظريه‌پردازي، نقد و ترويجي، همايش‌هاي علمي و خدمات تخصصي را از جمله شاخص و زيرشاخص‌هاي معيار پژوهش در رتبه‌بنديisc معرفي كرد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

بزرگترین دروغ‌ و فریب غرب، شعار دفاع از حقوق زن است
تولیت آستان قدس رضوی صیانت از کرامت زنان را ضامن حضور مؤثر اجتماعی آنان دانست و گفت: تمدن غرب از طرفی کرامت زنان را از…

تلویزیون اینترنتی