مراسم وداع با پیکر سرلشکر شهید عباس نیلفروشان از میدان بسیج به سمت حرم مطهر رضوی (ع) برگزار شد و مردم ولایتمدار مشهدمقدس با حضور پرشور خود در این مراسم سنگ تمام گذاشتند.
اقامه نماز و وداع با پیکر شهید عباس نیلفروشان در حرم امام رضا(ع)
به گزارش آستان نیوز،حجت الاسلام و المسلمین حسین شریعتینژاد، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی با اعلام جزئیات مراسم تشییع پیکر سرلشکر نیلفروشان در حرم مطهر رضوی گفت: مردم مشهد این بار نیز با حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدی دیگر، شور و شعور و بصیرت انقلابی خود را به رخ جهانیان کشاندند و فریادهای ضد استکباری خود را با غمی جانکاه طنینانداز کردند.
وی بیان کرد: این مراسم صبح امروز از ساعت 9:30 از مقابل مهدیه مشهد واقع در میدان بسیج آغاز شد و با توجه به ازدحام گسترده جمعیت، پیکر مطهر شهید با تشییع از سوی مردم، وارد حرم مطهر رضوی شد.
حجت الاسلام شریعتینژاد ادامه داد: با توجه به مقارن شدن این مراسم با هنگامه اذان ظهر به افق مشهد مقدس، وداع با پیکر شهید و مراسم تشییع بعد از اقامه نماز ادامه خواهد یافت.
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی بیان کرد: در ادامه این مراسم آیت الله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی بر پیکر شهید نیلفروشان اقامه نماز خواهند کرد و سپس مراسم وداع و سوگواری با حضور ذاکران اهل بیت(ع) ادامه مییابد و پیکر شهید نیز پس از اتمام مراسم به اصفهان منتقل خواهد شد.