حضور شرکت آرد قدس رضوی در کنگره بین المللی صنایع غذایی ایران
شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی در سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران که در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، حضور پیدا کرد.
به گزارش آستان نیوز، در این کنگره شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی مقاله ای با عنوان «تحلیل مقایسه ای خواص ساختاری و بافتی کیک های اسفنجی تولید شده با شیرین کننده های مصنوعی مختلف» ارائه کرد.
در این مقاله که توسط محمدجواد هنرور، کارشناس تحقیق و توسعه و سعید مطابق، مدیر عامل شرکت آرد قدس رضوی نوشته شده، به موضوع بررسی اثرات استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مختلف جایگزین شکر بر ویژگی های کیک اسفنجی پرداخته شده است.براساس این مقاله، شیرین کننده طبیعی استویا می تواند گزینه ای مناسب برای جاگزینی شکر در تولید کیک برای بیماران مبتلا به دیابت باشد.در این کنگره حدود ۶۰۰ مقاله مورد بررسی قرار گرفت که از میان آنها ۳۶ مقاله به عنوان سخنرانی، حدود ۵۰۰ مقاله به صورت پوستر و ۵۰ مقاله خارجی نیز برگزیده شد.
گفتنی است، کنگره علوم و صنایع غذایی ایران هر ساله به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود و امسال نیز این کنگره با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و با حمایت وزارتخانهها، سازمانها، نهادها و مراکز تحقیقاتی مرتبط با غذا، شرکتهای وارد کننده و صادر کننده و سازنده ماشین آلات مواد غذایی و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، دانشگاهها و مراکز آموزشی مرتبط با غذا برگزار شد.