معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: رویداد «ایده شو» به دانشجویان امکان میدهد تا با تبدیل ایدههای نوآورانه خود به واقعیت، کسبوکار خودشان را آغاز کنند و با شبکهسازی، از تجربیات موفق دیگران نیز بهرهمند شوند.
ظرفیت های آستان قدس، فرصتی ارزشمند برای توسعه کسبوکارهای دانشبنیان
به گزارش آستان نیوز، مسعود جمشیدیان زر مهری، در جمع دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) در افتتاحیه نخستین رویداد «ایده شو»، بیان کرد: دوران دانشجویی نباید صرفاً به درسخواندن و آشنایی با مفاهیم محدود شود، بلکه این دوره فرصتی است تا با دنیای کسبوکار و تیمسازی آشنا شوید.
تیمسازی یکی از اصلیترین ارکان موفقیت در کسبوکار است و بدون داشتن تیم قوی، حتی بهترین ایدهها نیز موفق نخواهند شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از موفقیتهای امروز از همان دوران دانشجویی شکلگرفتهاند، افزود: ما هم در زمان دانشجویی کار خود را آغاز کردیم و امروز با اطمینان میتوانم بگویم که آشنایی با دنیای کسبوکار از وظایف هر دانشجوست. خوشحالم که شما این فرصت را دارید که در دانشگاه امام رضا (ع) باهمت اساتید خود، با این حوزه آشنا شوید.
اهمیت ایدههای نوآورانه
وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ایدههای نوآورانه و توجه به روندهای آینده، گفت: برای موفقیت در دنیای کسبوکار، لازم است ذهنی ساختارشکن و نگاهی به آینده داشته باشید.
دنیای تکنولوژی و دانش در دهه آینده دچار تحولات بسیاری خواهد شد و کسبوکارهایی موفق خواهند بود که بتوانند به نیازهای آینده پاسخ دهند.
پیشنهاد میکنم در مسیر ایدهپردازی، صرفاً به فضای کنونی اتکا نکنید و نگاهی به آینده داشته باشید.
جمشیدیان زر مهری همچنین به ظرفیتهای آستان قدس رضوی اشاره کرد و اظهار کرد: این ظرفیت خوب است و میتواند فرصتی باشد تا شما دانشجویان بتوانید کسبوکارهای خود را حول نیازهای مجموعه آستان قدس شکل دهید.
این بازارها فرصتهای ارزشمندی برای توسعه کسبوکارهای دانشبنیان شما ایجاد میکنند و شما میتوانید با استفاده از این ظرفیتها، بازارهای جدیدی را برای خود بسازید.
ارزش هوش مصنوعی در دنیای فناوری
وی یکی از روندهای مهم در دنیای فناوری را هوش مصنوعی و صنایع خلاق و فرهنگی دانست و عنوان کرد: این دو عرصه، بازارهای روبهرشدی دارند و باتوجهبه ظرفیتهای دانشگاه امام رضا (ع)، شما دانشجویان میتوانید در این حوزهها فعال شوید و به خلق ثروت و ایجاد ارزش بپردازید.
معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه به دانشجویان توصیه کرد تا نهایت استفاده از این فرصتها را داشته باشند.
وی تصریح کرد: تجربههایی که شما در دوران دانشجویی کسب میکنید، اگر در این زمان به دست نیاید، در آینده با هزینههای بالاتری مواجه خواهید شد.
توصیه میکنم با شرکتهای دانشبنیان و فناور تعامل کنید. این تعاملها نهتنها شما را توانمند میکند، بلکه ارزش اقتصادی زیادی دارد.
لزوم تعامل دانشجویان با شرکتهای دانشبنیان
وی با تاکید بر تعامل دانشجویان با شرکتهای دانشبنیان و فناوری، اظهارکرد: این تعاملها، ضمن توانمندسازی دانشجویان، میتواند ارزش اقتصادی زیادی را ایجاد کند.
وی اضافه کرد: پارک علم و فناوری خراسان نیز آماده ارائه هرگونه حمایتی برای تحقق ایدههای دانشجویان است و مرکز نوآوری پارک میتواند در مسیر تجاریسازی این ایدهها نقشی اساسی ایفا کند.
جمشیدیان زر مهری با ابراز خرسندی از استمرار این رویدادها گفت: امیدوارم که این رویدادها بهصورت منظم ادامه داشته باشد و موجب گسترش برنامههایی شود که دانشجویان را به ایجاد کسبوکار سوق دهد.
اولین دوره رویداد استارتاپی
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه امام رضا (ع)، نیز از برگزاری اولین دوره رویداد استارتاپی این مرکز خبر داد.
این رویداد بهمنظور جذب استعدادهای برتر دانشگاهی و ارائه ایدههای خلاقانه در فضای استارتاپی برگزار میشود.
دکتر اکبرزاده در پایان با اشاره به اینکه مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه امام رضا (ع) یکی از مراکز تابع پارک علم و فناوری است تصریح کرد: رویداد «ایده شو»، صرفاً مختص دانشگاه امام رضا (ع) نیست؛ بلکه یک رویداد استارتاپی است که توسط پارک علم و فناوری برگزار میشود.
جذب ایده های خلاقانه با قابلیت تجاری سازی
وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی این رویداد، جذب ایدههای خلاقانه و دارای قابلیت تجاریسازی است،بیان کرد: ما به دنبال ایدههایی هستیم که دانشجویان احساس میکنند میتواند آینده شغلی آنها را تضمین کند.
این ایدهها در قالب شرکتهای استارتاپی پرورش داده میشوند تا در نهایت تجاریسازی شوند و به اشتغالزایی کمک کنند. محور اصلی مرکز صنایع خلاق و خدمترسانی به زائر است، اما دامنهای وسیعتر از علوم مهندسی و علوم انسانی را نیز شامل میشود.
دکتر اکبرزاده خاطر نشان کرد:این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری و تعدادی از شرکت های آستان قدس رضوی برگزار میشود.
مهلت ارسال آثار تا پایان آبان ماه است. هفته اول آذر ارزیابی اولیه انجام میشود و ۱۵ طرح برتر انتخاب خواهند شد.
اختتامیه این رویداد نیز در هفته پژوهش، برگزار و جوایزی به برندگان اهدا میشود.