پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

سخنران حرم مطهر رضوی: 
۱۴۰۳-۰۸-۱۱

 جنگ غزه و اسرائیل، مصداق رویارویی جبهه اسلام در برابر کفر است

حسن رحیم‌پور ازغدی گفت: جنگ غزه و اسرائیل مصداق بارز رویارویی جبهه اسلام در برابر جبهه کفر و نفاق است. 

به گزارش آستان‌نیوز، استاد حسن رحیم‌پور ازغدی در ویژه برنامه کرسی تفسیر قرآن کریم که با حضور جمعی از زائران و مجاوران در محل دارالتفسیر حرم مطهر رضوی واقع در مقبره شیخ طبرسی برگزار شد، به تبیین مفهوم نفاق و اهمیت جهاد پرداخت. 
وی در این خصوص عنوان کرد: نفاق به معنای دورویی است و فرد منافق در زمانی که خطری برای او وجود ندارد خود را مسلمان معرفی می‌کند ولی در هنگام بروز خطر و شعله‌ور شدن آتش جنگ برای در امان ماندن از آسیب‌های جنگ به سمت جبهه کفر و نفاق متمایل می‌شود. 
این پژوهشگر قرآنی ابراز کرد: خداوند برای سنجش معیار ایمان انسان‌ها، آنها را مورد آزمون قرار می‌دهد و هیچ کس بدون آزمون الهی از این دنیا نمی‌رود.
 عیار ایمان انسان در شرایط سخت مشخص می‌شود و چه بسیار افرادی که ادعای ایمان داشتند ولی به دلیل عدم سربلندی در آزمون‌های الهی، از دین خارج شده‌اند. 
وی با اشاره به موضوع جنگ اسراییل و غزه ابراز کرد: امروز استکبار جهانی با همه توان نظامی خود در برابر اسلام و مسلمین متحد شده‌اند و فلسطین، غزه و لبنان به عنوان خط مقدم جبهه اسلام است و تمام مسلمانان وظیفه دارند به هر نحوی که می‌توانند، از جبهه مقاومت حمایت کنند. 
رحیم‌پور ازغدی اضافه کرد: طبق آموزه‌های قرآنی هر گاه سرزمین‌های اسلامی مورد تهاجم و حمله دشمنان قرار گرفت به همه مسلمان‌ها در هر کجای عالم که هستند، واجب است که به حمایت از آنها اقدام کنند و حرام است که در برابر این مساله بی‌تفاوت باشند. 
وی خاطرنشان کرد: هرچند دفاع از خود در برابر دشمن واجب است ولی دفاع از حق و دفاع از دین خدا از اهمیت بیشتری برخوردار است و مسلمانان باید در زمان رویارویی جبهه اسلام و کفر از جبهه اسلام و حق دفاع کنند. 
گفتنی است؛ کرسی تفسیر قرآن کریم به همت اداره دارالقران الکریم حرم مطهر رضوی روزهای پنج‌شنبه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در دارالتفسیر حرم مطهر رضوی واقع در مقبره شیخ طبرسی میزبان زائران و مجاوران حریم ملکوتی رضوی است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی