همزمان با روز جهانی غذا، سیزدهمین همایش روز جهانی غذا در استان خراسان رضوی با تقدیر از 4 واحد تولیدی برتر صنایع غذایی رضوی برگزار شد.
تقدیر از ۴ واحد تولیدی برتر صنایع غذایی رضوی
به گزارش آستان نیوز، سیزدهمین همایش روز جهانی غذا همزمان با روز جهانی غذا با تقدیر از ۴۳ واحد برتر صنایع غذایی خراسان رضوی با حضور مسئولان کشوری و استانی در برج سپید مشهد برگزار شد که در آن از چهار شرکت صنایع غذایی زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی شامل صنایع غذایی رضوی، خمیرمایه رضوی، صنایع دامپروری و لبنی رضوی و قند تربتحیدریه بهعنوان واحدهای تولیدی برتر در حوزه صنایع غذایی استان خراسان رضوی تقدیر شد.
این شرکتها با اولویت قراردادن مقوله سلامت و کیفیت در محصولات تولیدی خود، همواره از بهترین مواد اولیه استفاده کرده و نظارت دقیق و کاملی را بر تمامی فرایندهای تولید از لحظه تحویل مواد اولیه تا تولید محصول نهایی انجام میدهند.
همچنین، این واحدها با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته و کارشناسان مجرب، تلاش دارند تا محصولات خود را با رعایت آخرین استانداردهای جهانی و در راستای تأمین غذای سالم و بهداشتی برای مردم به بازار عرضه کنند.
این موفقیتها نشاندهنده تعهد این شرکتها به مسئولیت اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی و کیفیتی در تولید محصولات غذایی است که از اهمیت بالایی در تأمین سلامت جامعه برخوردار است.
در سیزدهمین همایش روز جهانی غذا که با حضور مقامات استانی و ملی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استاندار خراسان رضوی، رئیس سازمان غذا و دارو و مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در سالن همایشهای شهدای سلامت برگزار شد، از ۱۳ مدیر فنی نمونه استان نیز تجلیل شد.