همزمان با روز میلاد حضرت زینب (س)، جشن این میلاد فرخنده و مراسم گرامیداشت «روز پرستار»، همراه با دهمین جشنواره «غذای سالم و ایمن»، در بیمارستان فوقتخصصی رضوی در مشهدمقدس برگزار شد.
مراسم گرامیداشت «روز پرستار» در بیمارستان رضوی برگزار شد
به گزارش آستان نیوز، این مراسم، با حضور دکتر محسن محور، مدیرعامل بیمارستان رضوی و جمعی از مدیران استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین کادر درمان با اجرای برنامههای مختلف از جمله تقدیر از پرستاران نمونه، پنجشنبه، 17 آبانماه 1403، در این بیمارستان برپا شد.
برگزاری جشنواره «غذای سالم و ایمن»
دراینمیان، امسال جشن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) بیمارستان رضوی با برگزاری دهمین جشنواره غذای سالم و ایمن با شعار «دسترسی به غذای سالم برای زندگی بهتر» همزمان شده بود.
این دوره جشنواره در پنج سرفصل شامل «غذای ایرانی»، «غذای فرنگی»، «دسر و کیک»، «انواع سالاد» و «فست فودهای سالم»، با شرکت ۱۷۳ نفر از پرسنل بیمارستان با بیش از ۱۸۵ نوع غذا و دسر، اجرا شد.
غذاهای شرکتکنندگان این جشنواره با همکاری ۳ داور در حوزه تهیه غذای سالم و ایمن، داوری شد و با توجه به تعداد سرفصلهای جشنواره در مجموع، ۲۲ نفر حائز رتبه شدند و مورد تقدیر ویژه مدیریت بیمارستان قرار گرفتند.
همچنین دراین مراسم از سایر شرکتکنندگان نیز به پاس همکاریشان در برگزاری این جشنواره، تجلیل شد.
جشنواره غذای سالم و ایمن با هدف افزایش آگاهی جامعه و کارکنان بیمارستان رضوی در این زمینه و معرفی مصادیق و الگوهای برتر، به مناسبتهای مختلف از جمله روز جهانی غذا و روز جهانی ایمنی غذا، در این بیمارستان برگزار میشود.
لازم به ذکر است، بیمارستان رضوی بر مبحث ایمنی غذا در بیمارستان نیز نظارت بسیار دارد و نکات مهمی همچون انطباق با استانداردهای جهانی غذا، استقرار سیستمهای نظارتی مؤثر کنترل مواد غذایی، آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری را در دستورالعملها و شیوهنامههای داخلی خود، مورد توجه خاص قرار داده است.