شرکت صنایع غذایی رضوی برای پنجمین بار متوالی، از سوی سازمان غذا و دارو بهعنوان واحد تولیدی برتر استان خراسان رضوی معرفی شد.
انتخاب شرکت صنایع غذایی رضوی بهعنوان واحد تولیدی برتر خراسان رضوی
به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، با اشاره به معیارهای ارزیابی شرکتها اظهار کرد: در فرآیند انتخاب، شاخصهایی همچون تعداد پروانههای ساخت معتبر و فعال، افزایش و بهروزرسانی پروانههای تولید، میزان صادرات و بهکارگیری کارشناسان صنایع غذایی در بخش آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
مجتبی هادیان در توضیح دستاوردهای شرکت برای کسب این عنوان گفت: حضور فعال در سامانههای TTAC و FMS، همکاری مؤثر صنعت و دانشگاه و تأییدیههای مرتبط با معاونتهای تخصصی، از جمله عوامل مهم در این موفقیت بودهاند.
وی ادامه داد: بهعلاوه، افزایش امتیاز PRPS (شرایط ضروری برای حفظ محیط بهداشتی و سالم در زنجیره غذایی) و بهکارگیری تعداد کافی از مسئولان فنی با توجه به خطوط تولید و تنوع محصولات، نیز نقش بسزایی در ارزیابیهای مثبت داشته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی به دیگر پارامترهای ارزیابی اشاره کرد و افزود: اخذ نشان ایمنی و سلامت برای واحدهای تولیدی، استقرار سیستمهای معتبر ISO-22000 و HACCP و تأییدیههای لازم از سوی سازمان غذا و دارو نیز از جمله معیارهای مهم در این ارزیابی بودهاند.
وی با تأکید بر معیارهای سازمان غذا و دارو برای ارزیابی شرکتها خاطرنشان کرد: شبکه حمل و نقل و توزیع، عدم تولید بدون پروانه معتبر، حضور مستمر مسئولان فنی و عدم سابقه ارجاع به مراجع قضایی، از دیگر مواردی بوده که در این ارزیابیها مورد توجه قرار گرفته است.