خادمیاران عرصه سلامت با تجهیز و راهاندازی یک درمانگاه در شهر سین شهرستان برخوار با نام امام رضا(ع) آمادگی همه جانبه خود را برای ورود به عرصه خدمات درمانی به اقشار نیازمند به ظهور رساندند.
راهاندازی درمانگاه امام رضا(ع) با هدف کمک به محرومین در شهرستان برخوار
به گزارش آستان نیوز از اصفهان، در نخستین نشست کانونهای تخصصی سلامت رضوی استان اصفهان، مصطفی حجه فروش مدیر کانونهای خدمت رضوی استان، معاونان اجتماعی و دبیر عرصه وقف و نذر و مسئولین شهر سین و شهرستان برخوار حضور داشتند.
در این نشست نماینده مردم شاهین شهر و برخوار در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مسئولان شهرستان برخوار، خیرین و واقفین و مدیریت کانونهای خدمت رضوی و شبکه خادمیاری که در احداث، تجهیز، راهاندازی و ارائه خدمات در درمانگاه زنده یادعلی قربانی شهر سین برخوار همکاری کردهاند اظهار داشت: یک کار وقتی میخواهد شروع شود همه با ذوق و شوق شرکت میکنند اما هزینههای راهاندازی یک خدمت کمتر و راحتتر از استمرار آن است و در این میان آنچه مهم است ادامه ارائه خدمات بهداشتی، سلامت و پزشکی است.
حاجی دلیگانی با اشاره به هزینههای بالای خدمات درمانی خاطر نشان کرد: برای استمرار خدمات این مرکز باید برای منابعی به عنوان پشتوانه مالی اندیشیده شود که امیدواریم در آینده در جلساتی برای آن تدابیری اتخاذ کنیم. به نوبه خودم هر چقدر بتوانم در جهت اعتلای این کار خدمت بیشتری انجام خواهم داد.
ساختار خادمیاری یک گنج است
سیدمحمدصادق سجادزاده معاون اجتماعی کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان نیز ساختار شبکه خادمیاری را گنجی بی پایان نامید که در آن انبوهی از متخصصان، خیرین و فعالین اجتماعی موجود هستند و هنوز شناسایی نشدهاند.
سجادزاده با اشاره به وظایف کانونهای تخصصی تاکید کرد: محور فعالیت ما در کانونهای محلهای است. اگرکانونهای تخصصی کار و فعالیت را به دل محلات ببرند، شناسایی آنها از خادم و مخدوم بهتر و بیشتر میشود.
معاون اجتماعی کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان با اذعان به این مطلب که قطعاً در همه شهرستانها و شهرها پزشکان، مراکز پاراکلینیک و داروخانههایی هستند که به خاطر ارادت به حضرت ثامن الحجج(ع) حاضرند حداقل هفتهای یک روز برای مردم نیازمند وقت بگذارند و ارائه خدمت کنند تصریح کرد: حتی کم نیستند متخصصینی که هفتهها باید برای نوبت گرفتنشان منتظر بمانیم اما به محض اینکه نام حضرت رضا (ع) برده میشود با جان و دل این خدمت را میپذیرند.
وی افزود: وظیفه ما این است که در این شبکه عظیم، ظرفیتهای بالقوهای که از متخصصان ارادتمند و علاقمند به حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستند را خوب شناسایی و دعوت به همکاری کنیم.
وقتی خادمیاران رضوی پای کار میآیند
دبیر شورای سیاستگذاری کانونهای تخصصی سلامت استان اصفهان تعداد خدمات دندانپزشکی ارائه شده به مراجعین مرکز درمانی زنده یادعلی قربانی توسط خادمیاران سلامت از خردادماه سال جاری را 530خدمت برشمرد که 120 مورد آن بهطور رایگان برای مددجویان و افراد کم درآمد منطقه برخوار و شهر سین به انجام رسیده است.
سیدمحمد میرشفیعیان افزود: سایر خدمات پزشکی به مددجویان و افرادکم درآمد منطقه از تیرماه تاکنون 150مورد ویزیت رایگان پزشک عمومی و 110 مورد حجامت بوده است.
وی با تشکراز همه کسانی که در این امر خیر همراهی کردهاند خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز منطقه و اتکا به توان خادمیاری در تاریخ 8/8/1402 به نام حضرت علی بن موسی الرضا(ع) اولین چراغ این ساختمان که بیش از 10سال به صورت نیمه کاره رها شده بود را با پیگیریهای مادر مرحوم علی قربانی و آقای حاجی دلیگانی نماینده محترم شهرستان تحویل گرفتیم و با کمک خیرین تا خرداد 1403 پیگیر ساخت و تهیه تجهیزات مرکز بودیم.
ویزیت پزشکان عمومی، یک واحد دندانپزشکی، دو واحد تزریقات و پانسمان، اتاق احیا و دستگاهECG، واحد حجامت و روانشناسی و مشاوره از جمله امکانات این مرکز است که میرشفیعیان به آنها اشاره کرد و افزود: هم اکنون 15 نفر نیروی درمانی یاور و خادمیار رضوی به صورت ثابت و 7 نفر به صورت پاره وقت در این مرکز حضور دارند و تاکنون با مساعدت نیکوکاران و هلال احمر بیش از170 میلیون تومان دارو به بیماران تحویل داده شده است.
وی در ادامه به برنامههای فرهنگی از جمله چهارشنبه امام رضایی مرکز خادمیاری نیکوکاری امام رئوف اشاره کرد و گفت: تمامی خدمات خادمیاران درمانی در این مرکز برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و سایر ایام ویژه به صورت رایگان ارائه میشود.
رونمایی از کاور ویژه خادمیاران سلامت و قدردانی از خانم برکات بانوی خیر منطقه برخوار و حاجیه خانم قربانی مادر مرحوم علی قربانی، از برنامه های دیگر نشست سالانه کانونهای تخصصی سلامت استان اصفهان بود.
لازم به ذکر است، شهر سین با حدود8500 نفر جمعیت از توابع مرکزی شهرستان برخوار اصفهان است که تاکنون از هرگونه امکانات درمانی محروم بوده است و اهالی این شهر مجبور به مراجعه به شهرهای اطراف بودهاند. مرکز درمانی مرحوم علی قربانی و مرکز نیکوکاری امام رئوف تنها مرکز درمانی این شهر است که با همت خادمیاران سلامت اصفهان هم اکنون تنها ملجا و امید اهالی منطقه است و کمک خیرین در احداث یک داروخانه و سایر تجهیزات پاراکلینیک در این مرکز میتواند بخش عمدهای از نیازهای درمانی این شهر و روستاهای آن را مرتفع کند.