مدیرکل صداوسیمای استان خراسان رضوی به همراه جمعی از مدیران و معاونان خود، با حضور در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، از نزدیک با فعالیتهای این مجموعه، آشنا شدند.
نیازمند همکاری و تعامل علمی با بنیاد پژوهشهای اسلامی هستیم
به گزارش آستان نیوز، این دیدار با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی، ریاست بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران گروههای پژوهشی این مرکز برگزار و تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد امضا شد.
این گروه در ابتدا، ضمن حضور در نمایشگاه دائمی و گروههای انساب و مفاخر اسلامی و ادیان و مذاهب اسلامی، با آثار فاخر نشر یافته این مرکز آشنا شدند.
در ادامه این دیدار نشستی در تالار شیخ طوسی بنیاد برگزار و گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی این مرکز توسط مدیران گروههای پژوهشی ارائه شد.
اعلام آمادگی برای همکاری با صداوسیما
رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در ابتدای این نشست، گفت: این مرکز در سال 1363 تاسیس وامروز چهلمین سال فعالیت خود را پشت سر میگذارد.
وی ادامه داد: بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، میتواند در تولید محتوای علمی با شبکه خراسان رضوی، شبکه چهار و هر شبکهای که رویکرد علمی دارد، همکاری داشته باشد.
قراملکی ضمن تاکید بر رسانهای شدن فعالیتها و نشستهای علمی بنیاد پژوهشهای اسلامی و بهرهمندی مخاطبان از این فعالیتها، ادامه داد: ما میتوانیم در حوزه برونمرزی بهویژه در منطقه آسیای میانه که مطالعات فراوانی انجام شده و تا کنون منعکس نشده است، با صداوسیما همکاریها و تعاملاتی داشته باشیم.
زیست عفیفانه با شعار «زندگی و بالندگی»
وی یکی از فعالیتهای بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی را اجرای طرح ملی زندگی و بالندگی ذکر کرد و گفت: پس از مذاکراتی که با نهاد ریاستجمهوری مبنی بر ضرورت ارائه آگاهیها و مهارتهایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان انجام شد، اجرای این طرح با شعار «زندگی و بالندگی» کلید خورد.
در این راستا، نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چندوجهی طراحی و اجرا شد و پژوهشگران استادان دانشگاه فردوسی مشهد و محققان بنیاد پژوهشهای اسلامی دستبهدست هم دادند تا یک نیازسنجی چندوجهی، ارائه دهند.
رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، به طراحی و تدوین ۲۹ درسنامه با محوریت مهارتهای والدین در بالندگی فرزندان اشاره کرد و افزود: برای این درسنامهها ۲۹ سناریو توسط تیمی هنرمند در تهران ساخته شد و درسنامهها تبدیل به درسنامههای چندرسانهای شدند.
تولید آثار فاخر با محوریت فرهنگ رضوی
مدیرکل صداوسیما استان خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست، ضمن تقدیر از بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و ظرفیت بسیار بالای علمی آن، گفت: آستان قدس رضوی منبع خبری گستردهای است که نیازمند سوژه است.
محسن نصرپور، تصریح کرد: صدا و سیما با سه محورهدایتگری، عدالتمحوری و شتابدهی در حال فعالیت است و هویت اصلی ما حضرت رضا(ع) است.
وی خاطرنشان کرد: صداوسیما استان خراسان به دلیل عشق و ارادت مردم سراسر دنیا یک شبکه فراملی است و از همین رو باید به سمت تولید برنامههایی فاخر با محوریت ترویج فرهنگ رضوی حرکت کنیم که نیازمند همکاری و تعامل با مراکز پژوهشی همچون بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی هستیم.
ناصرپور ادامه داد: این همکاریها میتواند در راستای جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، صورت گیرد و از همین رو چندوظیفه بر دوش بنیاد پژوهشهای اسلامی و صداوسیما، نهاده شده است.
وی همکاری در پوشش رسانهای برنامهها و نشستهای مهم بنیاد و پخش آن از شبکههای سراسری، خبر، چهار و...، دعوت از اعضا هیئتعلمی و پژوهشگران بنیاد در شورای اندیشهورز و همچنین بهعنوان کارشناس در برنامههای صداوسیما، معرفی آثار بنیاد در صداوسیما و...را برخی از موضوعات تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد دانست.