سخنران حرم مطهر رضوی گفت: همدلی مردم ایران با جبهه مقاومت و کمک به مردم غزه و لبنان، ریشه در فرهنگ و سبک زندگی فاطمی دارد.
همدلی مردم ایران با جبهه مقاومت ریشه در فرهنگ فاطمی دارد
به گزارش آستان نیوز، حجتالاسلاموالمسلمین سید ابوالفضل طباطبایی اشکذری در سلسله جلسات سخنرانی و بیان معارف اهلبیت(ع) حرم مطهر رضوی که در رواق امام خمینی(ره) این آستان ملکوتی برگزار شد، گفت: یکی از توصیههای اکید دین مبین اسلام اهتمام به رفع حوائج و نیازمندیهای مردم است و این موضوع در سیره معصومین(ع) بهویژه حضرت صدیقه طاهره(س)، بسیار پر رنگ است.
وی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) در محراب عبادت همواره برای رفع مشکل و گرفتاری دیگران دعا میکردند و زمانی که امام مجتبی(ع) از ایشان سؤال کردند که چرا برای خود دعایی نکردید، فرمودند: "اَلجار ثُمَ الّدار"، یعنی اول همسایه سپس خانه، این نشاندهنده اهمیتدادن این بانوی بزرگوار به حل مشکلات مردم و گرهگشایی از کار آنهاست.
این کارشناس دینی افزود: حضرت صدیقه طاهره(س) یکی از سردمداران و الگوی گرهگشایی از کار مردم است و ما باید از این تفکر و سبک زندگی فاطمی در زندگی درس بگیریم و در جهت رفع نیازمندی مردم تلاش کنیم.
وی با اشاره به پویش مردمی ایران همدل و کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان اظهار داشت: امروز جامعه جهانی و محور مقاومت نیاز به توجه و کمک دارد و مسلمانان در هر کجای عالم باید با تاسی به فرهنگ اهلبیت(ع) و سیره فاطمی برای کمک به آنها که مورد ظلم قرار گرفتهاند، تلاش کنند.
حجتالاسلام طباطبایی اشکذری عنوان کرد: کسی که مُحب حضرت زهرا(س) است باید سبک زندگی آن حضرت را الگوی خود قرار دهد و شرکت در پویش مردمی ایران همدل و کمک به مردم غزه و لبنان، نشاندهنده پیروی ما از سبک زندگی فاطمی است.
وی با اشاره به آیه 8 سوره انسان "وَيُطعِمُونَ ٱلطَّعَامَ عَلَى حُبِّهِۦ مِسكِينا وَيَتِيما وَأَسِيرًا" ، بیان کرد: این آیه نیز بیانگر یکی دیگر از ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) است، ایشان با وجود گرسنگی خود، خانوادههای مسکین دیگر را اطعام میکردند و این نشان دهنده اوج ایثارگری این بانوی بزرگوار است که، باید از آن درس بگیریم.
خطیب حرم رضوی اظهار کرد: در حدیثی از امام کاظم(ع) نقل شده کسانی که در زمین به رفع حوائج مردم اهتمام دارند و از کار آنها گرهگشایی میکنند از ترس روز قیامت در امان هستند.امروز کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان و حمایت از جبهه مقاومت مصداق گرهگشایی از کار مردم است و هر کس با هر امکاناتی که دارد باید به آنها کمک کند.