قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی «اکو» در مشهد در روزهای 12 و 13 آذرماه 1403میهمان حرم مطهر رضوی خواهند بود.
حرم مطهر رضوی میزبان وزیران خارجه کشورهای عضو «اکو» است
به گزارش آستان نیوز، مصطفی فیضی با اشاره به برنامه های آستان قدس رضوی در مدت حضور وزرای خارجه در مشهد مقدس تصریح کرد: براساس برنامه درنظر گرفته شده، میهمانان اجلاس اکو علاوه بر زیارت بارگاه منور رضوی از موزه های حرم مطهر رضوی و گنجینه نسخ خطی آستان قدس رضوی نیز بازدید خواهند داشت.
وی افزود: با موافقت آستان قدس رضوی میهمانان این اجلاس در تالار تشریفات حرم مطهر رضوی حضور خواهند یافت و پس از سخنرانی آیت الله مروی تولیت معزز آستان قدس رضوی و آقای عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان مهمان ضیافت شام حرم مطهر خواهند بود.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: در مدت حضور وزرای خارجه، برنامه های مختلفی برای میهمانان تدارک دیده شده که بازدید از پروژه های حرم مطهر رضوی، حضور در استودیوهای حرم و اخذ گفتگوهای ویژه با میهمانان و آشنایی با زیرمجموعه های حرم مطهر رضوی و برنامه های آنها و ... از جمله این برنامه ها خواهد بود.
فیضی خاطرنشان کرد: ورود هیاتهای خارجی کشورهای عضو اکو به مشهد برای حضور در بیستوهشتمین اجلاسیه این سازمان که روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه در مشهد برگزار میشود، در حال انجام است.
وی تصریح کرد: صبح امروز دو هیات کارشناسی از ترکیه و آذربایجان وارد فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد شدند و عصر امروز نیز وزرای خارجه قزاقستان و تاجیکستان وارد مشهد خواهند شد.
سازمان همکاریهای اقتصادی منطقهای (اکو) سازمانی بینالمللی است که در سال ۱۹۸۵ با هدف تقویت همکاریهای اقتصادی و توسعه پایدار در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأسیس شد و ۱۰ کشور افغانستان، جمهوری آذربایجان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه و ازبکستان عضو آن هستند.
اهداف و ماموریتهای این سازمان شامل تقویت و توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری میان کشورهای عضو، ایجاد زمینههای مناسب برای همکاری در زمینههای مختلف از جمله کشاورزی، انرژی، حمل و نقل و ارتباطات، ارتقای سطح زندگی مردم و کاهش فقر در منطقه است که تا کنون با برگزاری کنفرانسها و نشستها به منظور تبادل نظر و تجربیات بین کشورهای عضو، تدوین و اجرای طرحهای مشترک در زمینههای مختلف اقتصادی و اجتماعی، ارتقای روابط بینالمللی و جذب سرمایهگذاری خارجی به کشورهای عضو را دنبال کرده است.