مدیرعامل شرکت آرد رضوی از عرضه محصولات دانشبنیان و نوآورانه این شرکت در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خبر داد. سعید مطابق با تاکید بر همکاریهای پژوهشی گسترده این شرکت با دانشگاهها، محصولات سلامتمحور و فناوریهای جدید را راهی برای رفع نیازهای بیماران خاص و کاهش ضایعات نان در کشور دانست.
ارائه دستاوردهای نوآورانه و سلامتمحور شرکت آرد رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش
به گزارش آستان نیوز سعید مطابق عنوان کرد: شرکت آرد رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با محصولات جدیدی مانند پودر کیک بدون گلوتن، پودر نان بدون گلوتن، انواع بهبوددهنده آرد و نان، و پودر کیک بدون شکر حضور دارد.
محصولات دانشبنیان برای ارتقای سلامت جامعه
وی افزود: فناوریهایی که در این محصولات بهکار رفتهاند شامل جایگزینی گلوتن و شکر با ترکیبات غذایی سلامتمحور و طبیعی و افزایش ماندگاری نانهای حجیم با استفاده از بهبوددهندههای خاص است.
مدیرعامل شرکت آرد رضوی تأکید کرد که این محصولات برای کمک به بیماران خاص و بهبود کیفیت تغذیه عمومی جامعه طراحی شدهاند و در راستای کاهش ضایعات و استفاده بهینه از منابع تولیدی کشور حرکت میکنند.
سرمایه گذاری بنیاد بهره وری موقوفات در طرح های دانش بنیان
وی تاکید کرد: بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی در سال های اخیر نگاه نو و به روزی به موضوع وقف داشته است.سرمایه گذاری روی طرح های نوآورانه و دانش بنیان نمونه ای از این نگاه ارزشمند است که می تواند به رفع نیازهای کشور کمک شایانی نماید.وی توسعه محصولات سلامتمحور و حمایت از طرحهای نوآورانه را از اولویتهای اصلی عنوان کرد و گفت:
شرکت آرد رضوی با مدل نوآوری باز، همکاریهای گستردهای با دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید باهنر کرمان آغاز کرده و از ایدههای نوآورانه حمایت مادی و معنوی میکند.
وی همچنین به چالش کیفیت پایین گندم داخلی، بهویژه در استان خراسان، اشاره کرد و افزود:ما با تولید و عرضه انواع بهبوددهنده آرد نان تلاش داریم تا کیفیت و ماندگاری نان را افزایش دهیم و ضایعات این محصول استراتژیک را به حداقل برسانیم.
مدیرعامل شرکت آرد رضوی، نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری را فرصتی برای تعامل با پژوهشگران و مراکز علمی دانست و افزود:
امیدواریم در این نمایشگاه با همکاریهای جدید علمی و جذب طرحهای خلاق، گامی بلند در راستای ارتقای صنعت آرد و تغذیه کشور برداریم.