پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

نان بدون گلوتن و پودر کیک بدون شکر در هفته پژهش و فناوری رونمایی شد 
۱۴۰۳-۰۹-۱۷

گام بزرگ آستان قدس برای حمایت از بیماران سلیاکی و دیابتی 

با حضور دکتر مروارید معاون امور شرکت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات،  و دکتر اولی دستیار ویژه رییس بنیاد بهره وری آستان قدس رضوی،  شرکت صنایع غذایی رضوی و شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی در نمایشگاه بین‌المللی، از دو محصول سلامت‌محور خود، نان بدون گلوتن و پودر کیک بدون شکر، رونمایی کردند. 

به گزارش آستان نیوز، این محصولات، برای نخستین‌بار در شرق کشور و در مقیاس صنعتی ، تولید و با هدف ارتقای سلامت جامعه و حمایت از بیماران سلیاکی و دیابتی عرضه می‌شوند. 
معاون امور شرکت های بنیاد موقوفات رضوی در مراسم رونمایی از نان بدون گلوتن و پودرکیک بدون شکر گفت: در برنامه‌های شرکت‌های تابع بنیاد بهره‌وری موقوفات، توجه به فعالیت‌های اقتصادی همراه با افزایش تولید، همراه با تمرکز بر تولیدات دانش‌بنیان و محصولات نوآورانه است. هدف ما تنها افزایش کمی تولید نیست، بلکه تولید محصولاتی است که ارزش افزوده دانش‌بنیان داشته و بتواند بخشی از مشکلات جامعه را برطرف کند.

دکتر مروارید ادامه داد:شرکت صنایع غذایی رضوی با این رویکرد، تولید نان بدون گلوتن را آغاز کرده است؛ محصولی که نیاز بیماران سلیاکی را پاسخ می‌دهد. این بیماران، که جمعیتی حدود 100 هزار نفر در کشور و 5 هزار نفر در استان خراسان دارند، تاکنون به نان بدون گلوتن در مقیاس صنعتی و باکیفیت مطلوب دسترسی نداشتند. در مواردی که محصولی نیز در بازار موجود بوده، کیفیت لازم را نداشته و مورد تأیید اداره غذا و داروی وزارت بهداشت نبوده است.
وی افزود: تولید نان بدون گلوتن در مقیاس تجاری و صنعتی توسط شرکت صنایع غذایی رضوی، برای نخستین‌بار در کشور انجام شده است. این اقدام نه‌تنها پاسخی به نیاز این بیماران است، بلکه در راستای سیاست‌های کلان آستان قدس رضوی برای توجه به تولیدات دانش‌بنیان و نوآورانه قرار دارد.

چشم‌انداز توسعه خط تولید 

شرکت صنایع غذایی رضوی با تجهیز فضایی استاندارد و اختصاص 350 متر مربع به تولید محصولات بدون گلوتن، توانسته است محصولاتی نظیر نان لواش، نان تافتون و نان شیرمال بدون گلوتن را تولید کند. به گفته دکتر مروارید، این محصولات، گامی بزرگ در رفع یکی از مهم‌ترین چالش‌های بیماران سلیاکی بوده و نشان‌دهنده تعهد آستان قدس به مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج سلامت جامعه است.
همچنین شرکت آرد قدس رضوی در رونمایی پودرکیک بدون شکر که بر پایه شیرین کننده طبیعی استویا در دو طمع وانیلی و شکلاتی عرضه می شود، از تولید انبود این محصول که مناسب برای بیماران دیابتی است، در ماه آینده خبر داد. 
تولید این محصول، ویژه بیماران دیابت در راستای کمک به این بخش از جامعه ایران اسلامی و افزایش سلامت مردم بوده است. 
لازم به ذکر است این رونمایی، نقطه عطفی در توسعه تولیدات سلامت‌محور و تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی بنیاد بهره وری آستان قدس رضوی در نمایشگاه پژوهش و فناوری به شمار می‌رود

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به ریاست محترم قوه قضاییه در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسینعلی نیری
آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسینعلی نیری، یکی از مقامات…

تلویزیون اینترنتی