همزمان با سالروز رحلت شهادت گونه بانوی ایثار و ادب حضرت امالبنین(س) بانوان زائر و مجاور حرم مطهر رضوی میهمان ویژه برنامه "بانوی مردآفرین" شدند.
بانوان رضوی میهمان ویژه برنامه "بانوی مردآفرین" شدند
به گزارش آستان نیوز، روضه به نام مادر عباس است. مادر فرزندی که صاحب فضیلتها و رشادتها بود. مادر فرزندی که عَلم لشکر حسین بن علی(ع) را در کربلا به دوش داشت و فدایی بودن فرزندان حضرت زهرا(س) را از مادر آموخته بود.
امروز سالروز رحلت شهادت گونه مادر و بانویی با فضلت و قهرمان پرور است که پس از حادثه جانسوز کربلا، با مرثیهخوانی و نوحهسرایی پر سوز و گداز خود همواره در سوگ سیدالشهدا(ع) میگریست و فریاد مظلومیت عاشورائیان را به گوش نسلهای آینده رساند و در جاودانه شدن این نهضت خونین نقش بسزایی ایفا کرد.
در این روز پر از اندوه و ماتم جمعی از بانوان زائر و مجاور با حضور در رواق مبارکه نجمه خاتون حرم مطهر رضوی و شرکت در ویژه برنامه بانوی مردآفرین در سوگ رحلت این بانوی با فضیلت اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.
دکتر فائزه عظیمزاده، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در این مراسم به ایراد سخنرانی پیرامون شخصیت حضرت امالبنین(س) پرداخت و بیان کرد: امیرالمومنین(ع) شانزده سال بعد از شهادت حضرت صدیقه(س) یعنی در سال 25 هجری قمری با این بانوی بزرگوار که از قبیلهای نامآور و شجاع بود ازدواج کرد و یک سال بعد یعنی سال 26 هجری قمری حضرت ابوالفضل(ع) به دنیا آمد.
وی تصریح کرد: حضرت امالبنین(س) همواره نسبت به حضرت زهرا(س) و فرزندان بزرگوار ایشان تواضع داشت و اولین گام تواضع او تعیین مهریهای کمتر از مهریه حضرت زهرا(س) و دومین گام او در این زمینه تغییر نام خود از فاطمه به نام امالبنین بود.
عظیمزاده افزود: عُمر رضا کَحاله، نویسنده روسی در کتابی با عنوان اعلام النساء(زنان فرهیخته) از حضرت امالبنین(س) به عنوان یکی از زنان فرهیخته تاریخ اسلام نام میبرد و ایشان را به عنوان سخنور و شاعر یاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: حضرت امالبنین(س) که مادری برای فرزندان حضرت هرا(س) را بزرگترین افتخار خود میدانست سه سال بعد از واقعه عاشورا یعنی در سال 64 هجری رحلت کرد.
گفتنی است، مرثیهسرایی ذاکران اهل بیت(ع) در سوگ بانوی ادب و ایثار و قرائت زیارت نامه این بانوی با فضیلت از دیگر برنامههای این مراسم بود.