خطیب حرم مطهر رضوی گفت: مادران و همسران شهدا، دانشآموخته مکتب تربیتی حضرت امالبنین(س)، هستند.
مادران و همسران شهدا دانشآموخته مکتب حضرت امالبنین(س) هستند
به گزارش آستان نیوز، حجتالاسلام والمسلمین علی غفوریمنش در ویژه برنامه شام رحلت بانوی ادب و ایثار؛ حضرت ام البنین (س) که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به اینکه سالروز وفات این بانوی با فضیلت روز تکریم مادران و شهدا نامگذاری شده است، بیان کرد: بانوانی که فرزندان خود را برای دفاع از اسلام راهی جبههها کردند، درس ایثار و فداکاری را از حضرت امالبنین(س) آموختهاند.
وی تصریح کرد: حضرت امالبنین(س) از زمان ورود به خانه امیرالمومنین(س) با نهایت ادب و احترام با فرزندان حضرت زهرا(س) رفتار کرد و فرزندان خود را هم به گونهای تربیت کرد که فدایی حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، باشند.
این کارشناس دینی با بیان اینکه، ادب با ارزشترین میراث پدر و مادر برای فرزندان است، اظهار کرد: هرچند فرزند خصوصیات پدر و مادر را به ارث میبرد، ولی نقش مادر در شکلگیری شخصیت فرزند، بیبدیل است.
وی اظهار کرد: هرچه از بزرگی و عظمت شخصیت ایثار، شجاعت، دلاوری، وفا و ادبِ حضرت ابوالفضل العباس(ع) شنیدهایم همه مرهون تربیت اُم الادب، حضرت امالبنین(س) است که از همان ابتدا خود را خدمتگذار خاندان رسالت میدانست.
در این مراسم باشکوه که با مرثیهسرایی و ذکر مصیبت رحلت جانسوز حضرت امالعباس(س) همراه بود، حجتالاسلام سید حسین سیدی از شعرای آئینی نیز با زبان شعر مرثیهخوان رحلت این بانوی با کرامت شد:
خدا هم میپسندد جانشین کوثرش باشی، پس از زهرا به جای دختر پیغمبرش باشی
پس از کرب وبلا با زینب کبری(س) هم آوازش بمانی، و تمام عمر خود همسنگرش باشی
یقینا میشود ماه بنیهاشم به شوق حق، اگر حیدر پدر باشد اگر تو مادرش باشی
تو میآموختی عباس را عمق وفاداری، که باید روز عاشورا عمود لشکرش باشی
تمام نا امیدان خوب میدانند راهش را، هر آنکس حاجتی دارد تو راه آخرش باشی
خدا میخواست تا امالبنین(س) باشی و در محشر، تو هم در جمع پاک شافعان محشرش باشی