پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۰۹-۲۹

تقدیر از مقاله برتر شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی در هفته پژوهش 

در سی‌امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران که شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، مقاله‌ای با عنوان "تحلیل مقایسه‌ای خواص ساختاری و بافتی کیک‌های اسفنجی تولید شده با شیرین‌کننده‌های مصنوعی مختلف" مورد توجه ویژه قرار گرفت.

به گزارش آستان نیوز، این مقاله که توسط سعید مطابق (مدیرعامل شرکت آرد قدس رضوی) و محمدجواد هنرور (کارشناس تحقیق و توسعه) نگارش شده بود و به بررسی علمی و مقایسه‌ای جایگزین‌های شیرین‌کننده در تولید محصولات پختنی می‌پردازد، به دلیل نگاه نوآورانه و مبتنی بر تحقیق، در هفته پژوهش مورد تقدیر قرار گرفت.
شرکت آرد قدس رضوی همواره در مسیر توسعه علمی و نوآوری گام برداشته است و این تقدیر، گواهی بر تلاش مستمر ما در ارتقای کیفیت محصولات غذایی است.
کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران، یکی از معتبرترین گردهمایی‌های علمی در حوزه صنایع غذایی است که با حضور پژوهشگران، اساتید و کارشناسان از ایران و سایر کشورها برگزار می‌شود. در این کنگره، جدیدترین دستاوردها و پژوهش‌ها در زمینه‌های مختلف مرتبط با علوم تغذیه و صنایع غذایی ارائه می‌گردد.
 

کمک به بهبود افراد دارای دیابت با محصولات دانش بنیان

 با توجه به اینکه امروزه بیش از 6 میلیون مبتلا به دیابت در کشور شناسایی شده اند و همچنین 9 میلیون نفر در مرحله پیش دیابت هستند،این پژوهش های کاربردی منجر به تولید محصولاتی دانش بنیان برای کمک به بهبود بیماران دیابتی در ایران خواهد بود.
 در واقع این موفقیت نشان‌دهنده تعهد شرکت آرد قدس رضوی به استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی برای بهبود کیفیت تولیدات خود و پاسخگویی به نیازمندی های مردم است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اتحاد ملی و جهاد تبیین رمز مقابله با تفرقه افکنی‌های دشمن است
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد ملی و جهاد تبیین را رمز مقابله با تفرقه افکنی های دشمن دانست.

تلویزیون اینترنتی