داستان از بعدازظهر یک روز بهاری در دشتی در حجاز آغاز میشود و ما را با زنی به نام اشواق که شوهرش را ازدستداده است آشنا میکند.
از تاریکی جاهلیت تا سرمشقی جدید برای زندگی
در این عصر غمانگیز اشواق به قبرستان رفته تا کنار مزار شوهرش قدری آرامش بیابد. او که همراه تلما و آلاء دختران کوچکش روزگار میگذراند باید نگران زندهبهگور شدن فرزندی باشد که در راه است.
اشواق که زیر سایه تندخویی مردمان قبیلهای بتپرست جز تلخی ایام چیزی در خاطر ندارد در صفحات بعدی کتاب در رویایی زیبا، همسرش راشد را میبیند که با اشارهای به آسمان میگويد: باید او را پیدا کنی اشواق.
«آه راشد، این بهار کوتاه، مرا به یاد روزهای زندگی با تو میاندازد. بهار میرود. سبزهها میخشکند. گلهای لطیف و رنگارنگ سر برآورده در باران پژمرده میشوند و همراه بادهای سوزان میروند، اما باز گردش ایام، بهاری دیگر به ارمغان میآورد.
کسی درونم سخن میگوید. نمیدانم کیست، اما صدایش را بهوضوح میشنوم. میگوید که باز هم تو را خواهم دید. من و تو مثل دانههایی از دل خاک خواهیم رویید و در بهاری دیگر زندگی خواهیم کرد...»
به گزارش آستان نیوز، شخصیت جستجوگر و امیدوار اشواق در گریزی پر ماجرا از قلب صحرا بهسوی یثرب ره میسپارد و با اقبالی شایسته خانهای در همسایگی دختر پیامبر حضرت فاطمه زهرا (س) پیدا میکند.
اشواق با صورت تابناک و لبخند دلنشین برترین بانوی هستی دیدار میکند که هر لحظه با رفتارش به او درسی تازه میدهد و او را بهسوی بهاری زیبا میبرد ...
آنچه داستان «به امید دیدار» را باورپذیر کرده است، نمایش هوشمندانه سیر فکری اشواق از زنی احساساتی در جامعهای عقبمانده تا رسیدن به زنی خردمند در مدینه، شهر پیامبر(ص) است. شهری که همه انسانها در آن از جاهلیت رهایییافته و به سوی سرمشقی نو در حرکت هستند.
«امسلمه وقتی شنید ادهم از اشواق خواستگاری کرده است، پرسید: مگر او غلام تو نیست. رعنا آه کوتاهی کشید: آزادش کرده است. هم خودش را هم پسرش را. چشمان سیاه و درشت امسلمه درخشید و گفت: این رسم جوانمردان است. آفرین بر تو اشواق. کاش زودتر این شک و دودلی را کنار بگذاری و اسلام بیاوری. آن وقت هیچ مانعی بر سر راه ازدواج شما نیست و خداوند یکتا به زندگی شما خیروبرکت خواهد داد».
نثر شاعرانه «به امید دیدار» بهخوبی احساسات شخصیت اصلی کتاب را منعکس کرده است و خواننده اثر را با اشواق، زنی در جستجوی روشنایی همراه و همگام میکند و به او سرمشقی جدید برای زندگی میبخشد.
انتشارات به نشر ششمین چاپ کتاب «به امید دیدار» به قلم «مریم شریف رضویان» را در 328 صفحه، قطع رقعی، شمارگان دو هزار نسخه و باقیمت 190 هزار تومان منتشر کرده است.
یادآوری میشود، مسابقه کتابخوانی «به امید دیدار» هم اکنون در حال برگزاری است.
افراد برای تهیه کتاب و شرکت در مسابقه میتوانند به سایت اینترنتی به نشر به آدرس www.behnashr.ir مراجعه کنند. این مسابقه کتابخوانی، دارای برگ سؤال است و خوانندگان پس از مطالعه آن، باید پاسخ سوالات و کد انحصاری را به شمارهای که در سایت به نشر آمده، پیامک کنند تا در قرعهکشی مسابقه حضور، داشته باشند.
تهیه و تنظیم: جواد لگزیان