پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۰-۰۳

نشریه «پژوهشنامه خراسان بزرگ» بالاترین رتبه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام را کسب کرد

نشریه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» وابسته به دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، در ارزیابی اخیر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC_JCR) در سال 1403 رتبهQ1 را كسب كرد و در زمره 25 درصد نشریات باكیفیت بالا و معتبر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) قرار گرفت.

به گزارش آستان‌نیوز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در این خصوص گفت: در تازه‌‌ترین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC_JCR) در فرآیند بررسی نشریات علمی و پژوهشی كشور، جایگاه رتبه‌‌بندی نشریه «پژوهشنامه خراسان بزرگ» ارتقا یافت و  رتبه Q1 حوزه هنر و علوم انسانی به این نشریه اختصاص داده شد و این رتبه به معنای قرارگرفتن نشریه پژوهشنامه خراسان بزرگ در زمره 25 درصد نشریات باكیفیت بالا و معتبر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) است.

سامانه رتبه بندی نشریات علمی
دكتر قاسم صادقی بجستانی عنوان كرد: در آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال جاری، از كل سه هزار و 977 نشریه موجود در این پایگاه، صرفاً هزار و 911 نشریه موفق به حضور در سامانه رتبه ‌بندی نشریات علمی پایگاه نشریات علمی  ISC-JCRشدند و از این تعداد 682 نشریه در چارك اول (Q1)، 851 نشریه در چارك دوم (Q2)، 910 نشریه در چارك سوم (Q3)  و هزار و 294  نشریه در چارك چهارم (Q4)  دسته بندی شده اند.
وی ادامه داد: نشریه «پژوهشنامه خراسان بزرگ» با ضریب تأثیر 0.292 در گروه تخصصی «هنر و علوم انسانی» در چارك اول (Q1)  و در گروه تخصصی «علوم اجتماعی» در چارك دوم (Q2) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ارزیابی و طبقه بندی گردید.
صادقی بجستانی، با بیان اینكه مجلات مختلف به واسطه شاخص Q دسته‌بندی می‌شوند كه در این شاخص‌گذاری 4 دسته متفاوت داریم، خاطرنشان كرد: Q1 مهم‌ترین دسته‌بندی در بین سایر دسته بندی‌های این شاخص بوده و مجلاتی كه دارای شاخص Q1 هستند، از اعتبار علمی بیشتری برخوردار هستند.
 به گفته این مقام مسئول، پژوهشنامه خراسان بزرگ در آخرین ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات معتبر، موفق به احراز درجه علمی (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده و در بسیاری از پایگاه‌ ها و مراجع استنادی معتبر ملی و بین‌المللی جهان نظیر پایگاه بین‌المللی دوآج»(DOAJ)، پایگاه استنادی دانشگاه بارسلونا (MIAR)،  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC»، «بانك اطلاعات نشریات كشور (Magiran)، «نورمگز» (Noormags)، مركز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسكولار (Google-Scholar)، آكادمیا (Academia)، ریسرچ گیت (Researchgate) و ... نمایه می‌شود.

مرجعیت علمی مطالعات در حوزه خراسان بزرگ
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) با بیان اینكه این فصلنامه علمی با 14 سال سابقه انتشار، تنها مجله معتبر علمی در ایران است كه با تمركز بر مطالعات و پژوهش های حوزه تمدنی خراسان بزرگ، بصورت متوالی و منظم در حال انتشار است، گفت: فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» تلاش دارد تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت انتشار آثار و مقالات علمی اساتید، دانش‌آموختگان، پژوهشگران داخلی، خارجی از كشورهای افغانستان، تركمنستان، ازبكستان، تاجیكستان، قرقیزستان و روسیه و یا شرق شناسان در كشورهای غربی، گام مؤثری در ایجاد مرجعیت علمی مطالعات در حوزه خراسان بزرگ بردارد.
دكترصادقی بجستانی خاطرنشان كرد: چشم‌انداز پژوهشنامه خراسان بزرگ این است كه در سال 1404، این نشریه با اخذ مجوزهای لازم،  به عنوان یكی از معدود نشریات فارسی زبان كشور، بتواند در پایگاه استنادی اسكوپوس نیز نمایه شود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اتحاد ملی و جهاد تبیین رمز مقابله با تفرقه افکنی‌های دشمن است
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد ملی و جهاد تبیین را رمز مقابله با تفرقه افکنی های دشمن دانست.

تلویزیون اینترنتی