پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

به همت اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی انجام شد
۱۴۰۳-۱۰-۱۴

برپایی محفل قرآنی «دختران رضوی» همزمان با میلاد امام محمد باقر(ع)

همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت امام محمد باقر(ع) محفل قرآنی «دختران رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، در این محفل قرآنی که به همت اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در رواق مبارکه حضرت زهرا(س) برگزار شد، بانوان قاری و مرتل حرم مطهر رضوی، اسکندری و ملک‌پور آیاتی از کلام الله مجید را با صوتی زیبا تلاوت کردند. 

بیان معارف قرآنی، اجرای مسابقه قرآنی ریحانه النبی(ص) و اهدای جوایز فرهنگی و متبرک از سوی آستان قدس رضوی به برگزیدگان این مسابقه از دیگر برنامه‌های محفل قرآنی دختران رضوی در سالروز میلاد امام محمد باقر(ع) در حرم مطهر رضوی بود. 

برگزاری محفل قرآنی کرسی تلاوت رضوی در جوار عترت در رواق امام خمینی(ره) با تلاوت قاریان خوش الحان حرم مطهر رضوی، مسعود پنجه، ابوالفضل چمنی و اجرای تواشیح توسط گروه «ندای آسمان هشتم» از دیگر برنامه‌های قرآنی حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد امام محمد باقر(ع) بود.  

در این روز پر نور و سرور همچنین کودکان و نوجوانان زائر و مجاور با حضور در محل دارالتفسیر حرم مطهر رضوی واقع در مقبره شیخ طبرسی جنب باغ رضوان، میهمان محفل قرآنی جوادالائمه(ع) شدند. 

این محفل قرآنی که در فضایی سرشار از معنویت برگزار شد، با تلاوت آیاتی از کلام وحی توسط قاری نوجوان حرم مطهر رضوی، محمدرضا شفیعی و بیان قصه‌های قرآنی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین تولایی همراه بود. 

اجرای مسابقه قرآنی و اهدای جوایز فرهنگی و متبرک به برگزیدگان این مسابقه و همچنین قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) توسط کودکان و نوجوانان رضوی از دیگر برنامه‌های این محفل قرآنی بود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی