مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس گفت: در سال جاری کانون قرآنی خدمت رضوی فارس از بین کانونهای قرآنی خدمت رضوی سراسر کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داد.
استان فارس رتبه نخست کانون قرآنی خدمت رضوی را کسب کرد
به گزارش آستان نیوز از فارس، سردار جابر مهدییار مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس گفت: اصل و خمیر مایه مجموعه کانونهای خدمت رضوی در کشور و آستان قدس رضوی، قرآن کریم است و ما باید سرمایهگذاری اصلی را روی کودکان قرار دهیم تا با الفبای قرآنی آشنا شوند.
وی گفت: این طرحهای قرآنی کار بزرگ و آیندهنگری خوبی دارد و ما هم از این منظر دنبال این هستیم تا بتوانیم این طرح را به صورت الگو در سطح کشور به خوبی گسترش دهیم.
مدیر کانونهای خدمت رضوی فارس، در ادامه به تشریح فعالیتها و مصادیق گوناگون کانون تخصصی قرآن به ویژه طرحهای شباب الرضا(ع)، مهد الرضا(ع) و ابناء الرضا(ع)، پرداخت و گفت: توسعه علوم قرآنی در بین کودکان و نوجوانان یکی از اهداف اصلی آستان قدس رضوی است که بهطور جدی در تمامی شهرها و روستاهای استان فارس دنبال میشود.
جمال مقیمی مدیر ارتباطات مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها شهید سلیمانی به تشریح اهداف سفر به استان فارس و سومین حرم اهل بیت(ع) پرداخت و گفت: در طرح مهدالرضا(ع) خوشبختانه استان فارس توانسته جایگاه ویژهای در آموزش قرآن کریم به نونهالان و کودکان پیدا کند و باید از ظرفیتهای این استان در سایر مناطق نیز بهره جست.
مدیر ارتباطات مرکز امور قرآنی افزود: با تأسیس کانونهای خدمت رضوی در استانها و در استان فارس، در شیراز کار خیلی بزرگی در بحث کلاسهای مهدالرضا(ع) از سال 95 آغاز شده و تاکنون ادامه داشته است و خوشبختانه استان فارس در این حوزه الگوی همه استانها است.
مقیمی ادامه داد: وظیفه ماست تا توسعه و ترویج آموزشهای قرآنی را در کل کشور و جهان اسلام به بالاترین حد برسانیم، از همینرو باید بهگونهای برنامهریزی کنیم تا هم سطح اجرا آسان شود و هم سطح علمی و فراگیری این خدمت بالاتر برود.
ابوالفضل حسینپور مسئول امور قرآنی آستان قدس رضوی در استانها نیز در این نشست بخشی از اهداف طرح ملی تلاوت و شباب الرضا(ع) را تشریح کرد و افزود: برنامههای ما شامل دورههای آموزشی، کارگاههای قرآنی و مسابقات مختلف است که با هدف ارتقاء سطح آگاهی و فهم قرآن کریم در میان نسل جوان طراحی شدهاند.
مهدی مقدم کیا مسئول طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) نیز در این نشست گزارشی از فعالیتهای قرآنی ارائه داد و با تشریح دستورالعمل اجرایی طرح شباب الرضا(ع) گفت: نگاه مرکز قرآن آستان قدس رضوی در بحث شباب الرضا(ع)، جذب و پرورش استعدادهای قرآنی نوجوانان پسر و دختر سنین بین ۸ تا ۱۵ سال است.
در پایان این هم اندیشی نیز از پرچم قرآنی جدید جلسات تلاوت خانگی و سنتی رونمایی شد و احکام شباب الرضا(ع) که به امضای حجتالاسلام سید مسعود میریان رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی رسیده بود، تقدیم دو نفر از مربیان قرآن از استان فارس شد.