پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۰-۱۹

اعلام برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اعتکاف رجبیه حرم مطهر رضوی 

جزئیات برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اعتکاف رجبیه حرم مطهر امام رضا(ع) در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۷ دی ماه اعلام شد.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسین شریعتی‌نژاد معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به آمار متقاضیان شرکت کننده در اعتکاف ماه رجبیه حرم مطهر رضوی بیان کرد: امسال بر اساس سهمیه در نظر گرفته شده از بین  84 هزار و 313 متقاضی ( 69 درصد آنان خواهران و 31 درصد برادران)، تعداد 1500 نفر براساس قرعه‌کشی که در 26 آذر ماه انجام شد انتخاب شدند . براساس نتایج بیشترین متقاضیان از استان خراسان رضوی و سپس تهران،‌ اصفهان و یزد بودند.
وی ادامه داد: امسال 4هزار و 41 اتباع خارجی از 28 کشور جهان متقاضی حضور در مراسم اعتکاف رجبیه هستند که آمار قابل ملاحظه‌ای است.
حجت الاسلام شریعتی‌نژاد تشریح کرد: به منظور برنامه‌ریزی مطلوب و هدفمند جهت معتکفین، دسته‌بندی معتکفان به تفکیک سن در شبستان‌ها انجام شده که شرط سنی برای شرکت‌کنندگان خواهر از ۹ سال و برای برادران از ۱۴ سال تعیین شده بود.
وی با بیان اینکه در این سه روز 2 چایخانه مجزا برای پذیرایی از خواهران و برادران در نظر گرفته شده، افزود: محل استقرار معتکفین خواهر در شبستان‌های سبزواری، تبریزی، گرم و برادران در شبستان‌های نجف آبادی، نهاوندی، میلانی است.
حجت الاسلام شریعتی‌نژاد با بیان جزئیات برنامه‌های تبلیغی و معرفتی افزود: برنامه‌هایی که در این سه روز برای این عزیزان در نظر گرفته شده شامل مناجات سحر، بیان احکام، اجرای مداحی، سخنرانی توسط حجج الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حاتمی، علی علیزاده، حاج علی اکبری، برپایی جلسات حلقه‌های معرفت، حلقه قرائت قرآن، تفسیر، نهج البلاغه، صحیفه سجاديه، تصحیح قرآن، نماز، پرسمان‌های دينی با حضور حجت الاسلام و المسلمین داوودی‌نژاد و سید سلیمانی و ... است.
وی ادامه داد: اعمال عبادی ام داوود نیز نیمه‌ ماه رجب مقارن با 27 دی ماه با تلاوت قرآن توسط قاریان قرآن و قرائت دعای اعمال ام داوود توسط آقای مهدی سروری انجام می‌شود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی