پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

همزمان با سالروز میلاد امام جواد(ع)،
۱۴۰۳-۱۰-۲۲

کتاب «مرا با خودت ببر» در شبکه دو سیما معرفی شد

صبح امروز در ویژه برنامه تلویزیونی "صبحانه ایرانی"که به صورت زنده از شبکه دو سیما پخش شد، کتاب پر مخاطب «مرا با خودت ببر» از انتشارات به‌نشر به بیندگان معرفی شد.

به گزارش آستان‌نیوز، در این برنامه محمد علی حامد رضوی، کارشناس کتاب و مدیر فروشگاه انتشارات به‌نشر در تهران، به معرفی کتاب «مرا با خودت ببر» پرداخت و گفت: این کتاب یک عاشقانه تاریخی بسیار جذاب است که به‌صورت غیرمستقیم، به زندگی و زمانه حضرت جواد الائمه(ع) می‌پردازد.

 وی اضافه کرد:شخصیت اصلی کتاب، ابراهیم، با مشاهده کرامتی از امام جواد (ع)، سرنوشتی عجیب و درخشان پیدا می‌کند.

 این کارشناس با اشاره به اینکه تا کنون تعداد انگشت شمار آثار خوب در مورد زندگی امام جواد (ع) منتشر شده است، ادامه داد: کتاب «مرا با خودت ببر» به نویسندگی حجت‌الاسلام و المسلمین مظفر سالاری، برای نخستین بار در سال 1401 از سوی انتشارات به‌نشر منتشر شده است. وی افزود: این اثر با استقبال بسیار خوب مخاطبان مواجه شده و تاکنون بیش از ۴۵ هزار نسخه از آن به فروش رسیده است. 

 

داستان کتاب

حامد رضوی تصریح کرد: داستان این اثر در بغداد و مشاهده مردم از یک قفس متحرک آغاز می‌شود که جوانی در آن محبوس است. زندانبان مدعی می‌شود که او ادعای پیامبری کرده است.

وی ادامه داد: ابراهیم جوانی شیعه است که در دمشق مشغول به کار بوده و عاشق دختری به نام آمال می‌شود که دست فروش بوده است. داستان چند خط سیر داستانی دارد. 

بخشی از داستان، روایت عشق ابراهیم به آمال است. بخشی دیگر نیز زندگی ابراهیم را به تصویر می‌کشد که رهرو راستین امام جواد (ع) است و با عنایت حضرت جوادالائمه(ع) زندگی او متحول می‌شود.

حامد رضوی مطالعه این کتاب را برای مخاطبان جذاب و آموزنده دانست و خاطر نشان کرد:علاقه مندان می توانند این اثر را از فروشگاه های به نشر خریداری کنند.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اتحاد ملی و جهاد تبیین رمز مقابله با تفرقه افکنی‌های دشمن است
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد ملی و جهاد تبیین را رمز مقابله با تفرقه افکنی های دشمن دانست.

تلویزیون اینترنتی