پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۰-۲۴

۴۵ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد به همت خادمیاران کرمانی آزاد شدند

به همت خادمیاران رضوی و اعضاء کمیته صلح و سازش مستقر در ندامتگاه شهرستان بم، ۴۵ زندانی جرائم مالی عمد و غیر عمد با اخذ رضایت شاکیان خصوصی آزاد شدند.

محمود مهدوی، دبیر کانون های خدمت رضوی بم در گفتگو با آستان نیوز گفت: از ابتدای سال تا کنون با همت مسئولین اداره زندانها، کمیته صلح و سازش و خادمیاران رضوی مستقر در ندامتگاه مرکزی، ۱۰۳ فقره پرونده با موضوع جرائم عمومی و مالی در دبیرخانه کمیته صلح و سازش مطرح شد که با وساطت بعمل آمده ۴۵ نفر زندانی با اخذ رضایت شکات خصوصی و به احترام امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) آزاد و برای ۵۸ نفر زندانی دیگر نیز تخفیف در مجازات صورت گرفت.

وی افزود: مجموع بدهی مالی زندانیان جرائم عمد و غیر عمد مبلغ ۱۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بوده که با وساطت خادمیاران رضوی و کمیته صلح و سازش اداره زندانها، شکات از شکایت خود صرف نظر کردند.

مهدوی تصریح کرد: مسئولین اداره زندانها و خادمیاران رضوی علاوه بر میانجی گری در پرونده های صلح و سازش، خانواده های کم بضاعت زندانیان محبوس شده را نیز مورد شناسایی قرار داده و کمک های نقدی و غیر نقدی در قالب کارت هدیه و توزیع بسته های غذایی به ارزش ۷۳۶ میلیون و۷۰۰ هزار تومان به آنان اهدا شده است.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت همسر سردار شهید برونسی
تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت بانوی مکرمه حاجیه خانم معصومه سبک‌خیر، همسر سردار دلاور اسلام شهید عبدالحسین…

تلویزیون اینترنتی