حرم مطهر رضوی در شب رحلت شهادت گونه عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری(س) به سوگ نشست و عزادار شد.
اگر حضرت زینب(س) در کربلا نبود، امویان تاریخ کربلا را به نفع خود روایت میکردند
به گزارش آستان نیوز، در شب رحلت بانوی صبر و استقامت و پیامآور نهضت خونین کربلا، حضرت زینب کبری(س) فضای حرم مطهر رضوی سراسر غم و اندوه شد و در این شب زائران حریم ملکوتی حضرت رضا(ع) با مرثیهخوانی و عزاداری این مصیبت را به محضر ولی نعمتمان حضرت رضا(ع) تسلیت گفتند.
ویژه برنامه شب وفات حضرت زینب (س) بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء با قرائت زیارت پرفیض امین الله و مرثیهسرایی مداح و ذاکر آل الله، علی ملائکه آغاز شد و سپس عزاداران میهمان شعرخوانی آئینی حجتالاسلام سید حسین سیدی در وصف بانوی صبر و استقامت شدند.
حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالفضل موسوی کاهانی، کارشناس دینی و سخنران حرم مطهر رضوی در این مراسم با اشاره به عظمت شخصیت حضرت زینب کبری(س) اظهار کرد: بعد از 14 معصوم(ع) کسی به مقام و مرتبت این بانوی بزرگوار نمیرسد بهطوری که امام سجاد(ع) از ایشان به عنوان بانویی که دارای علم لَدنی است، یاد کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: به شهادت همه کسانی که درباره تاریخ کربلا سخن گفته و یا در این باره قلم زدهاند، اگر حضرت زینب(س) در کربلا همراه سیدالشهدا(ع) نبود، امروز نامی از نهضت خونین عاشورا باقی نمانده بود و امویان تاریخ کربلا را به نفع خود برای بشریت روایت میکردند.
این کارشناس مذهبی افزود: پس از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، حضرت زینب(س) با سخنرانیهای آتشین خود علاوه بر رسوا کردن دستگاه بنی امیه و یزید، افکار الحادی مردم شام را تغییر داد و فرهنگ دین و مکتب اهل بیت(ع) را به شهر شام که سالها تحت سیطره تبلیغات منفی معاویه بود، منتقل کرد.
وی اظهار کرد: حضرت زینب(س) با خطبههایی که خواند بنی امیه را برای همیشه در تاریخ روسیاه و رسوا و نهضت عاشورا و یاد سیدالشهدا(ع) را برای همیشه جاودان و ماندگار کرد و امروز میبینیم که بعد از گذشت قرنها پرچم نهضت عاشورا همچنان برافراشته و الهام بخش است.
در این مراسم همچنین زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی همنوا با ذاکران دلسوخته اهلبیت(ع)، حسن کاشانی، عادل خوشرو، ابراهیم احمدی و کاظم غلامشاهی مرثیه خوان رحلت جانسوز حضرت زینب(س) شدند و بر مصیبت این بانوی بزرگوار اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.