مدیر مهمانسراها و آشپزخانه حضرت رضا(ع)، از پخت روزانه 20 هزار پرس غذای گرم در آشپزخانههای حضرتی، خبر داد.
پخت روزانه 20 هزار پرس غذا در مهمان سراهای حضرت رضا(ع)
به گزارش آستان نیوز، دکتر سید مهدی طالبیان گفت: همه ساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا(ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی میشوند و از غذای خوشطعم مهمانسراهای این آستان مقدس در وعدههای مختلف، متنعم میشوند.
وی افزود: پذیرایی از زائرین و مجاوران در صحن و سرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن بهعنوان یکی از مهمترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال میشود.
طالبیان، مأموریت اصلی مهمانسراهای حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود 20 هزار پرس غذا در وعدههای ناهار و شام، در دو مهمانسرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ میشود که این آمار در ایام و مناسبتهای خاص سال، افزایش مییابد. وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان سرا با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و پروتکلهای بهداشتی، غذایی سالم و در خور شان و شایسته زائران را، طبخ و آمادهسازی کنند.
تولیت آستان قدس رضوی
