به مناسبت گرامیداشت چهل وششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، همایش بانوان انقلابی با حضور خدام افتخاری بقاع متبرکه شهرستان کاشمر، در زیارتگاه شهید آیتالله مدرس( ره)، برگزار شد.
همایش بانوان انقلابی در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد
به گزارش آستان نیوز، در این همایش سرهنگ مهدی طارم، از راویان و یادگاران دفاع مقدس به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: مهمترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی نقش بی بدیل رهبری در جامعه اسلامی بود.
وی افزود: امام خمینی (ره) از بهترین رهبران سیاسی دنیا بود که هم هنر تهییج مردم در ایجاد انقلاب و هم هنر برنامه ریزی و هدایت جامعه را، داشت.
سرهنگ طارم، ادامه داد: امام بزرگوار قبل از پیروزی انقلاب اسلامی همه راهبردهای داخلی و خارجی را تعیین کرده بود و در همان روزهای اول، اسرائیل را غده سرطانی و غاصب دانست.
این راوی دفاع مقدس، گفت: در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی، حوادث تکان دهنده و قربانی های زیادی وجود داشته اما، بصیرت و استقامت مردم، کشور را بیمه کرده است.
طارم با بیان اینکه جنگ ترکیبی امروز به مراتب سخت تر از گذشته است و مجروحان جنگ ترکیبی امروز، مادران و جوانان ما هستند، خاطرنشان کرد: تنها سنگری که می تواند با این حوادث مقابله کند توکل به خدا، توسل به ائمه اطهار و نصایح مهرآمیز مادران است.
تلاوت قرآن کریم، قرائت زیارت عاشورا، اجرای سرود، بیان پیامهای قرآنی، مولودی خوانی و مدیحه سرایی، از دیگر برنامههای اجرا شده در این همایش،بود.