پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

در نشست فعالان جبهه مقاومت تاکید شد 
۱۴۰۳-۱۱-۲۹

لزوم هم افزایی نخبگان کشورهای اسلامی برای تقویت جبهه مقاومت/تحقق عدل جهانی با آمادگی برای ظهور و حرکت در  مسیر مقاومت 

 نخبگان کشورهای اسلامی باید در مواجهه با ظلم جهانی و تهاجم فرهنگی دشمن، همکاری و هم‌افزایی بیشتری داشته باشند.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام صادقی، از فعالان حوزه مقاومت در کشور پاکستان در یازدهمین کرسی آزاداندیشی «انتظارات فرماندهان شهید جبهه مقاومت» که با حضور شخصیت‌هایی از ایران، سوریه، افغانستان، پاکستان، آذربایجان و دیگر کشورهای اسلامی در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی،برگزار شد با بیان این مطلب افزود: 
امروز در عراق، فلسطین، سوریه، لبنان، یمن و بحرین، فشارهای زیادی بر مردم مسلمان وارد می‌شود، اما این فشارها نه تنها باعث تضعیف آنان نمی‌شود، بلکه موجب تقویت مقاومت در برابر ظلم و استکبار جهانی گردیده است.
حجت‌الاسلام صادقی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان نخبگان حوزه و دانشگاه برای مقابله با این وضعیت، گفت: همکاری میان حوزه و دانشگاه‌ها می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات موجود در این جبهه باشد. به ویژه در شرایطی که در کشورهای مختلف اسلامی، شاهد تغییرات و تحولات گسترده‌ای هستیم.
 

نقش اعتقاد به مهدویت در تقویت جبهه مقاومت
 
وی همچنین به اهمیت اعتقاد به مهدویت و ظهور امام زمان (عج) در تقویت حرکت‌های مقاومت اشاره کرد و افزود: همه باید تلاش کنیم تا در مسیر مهدویت و در انتظار ظهور، به وظایف خود در جبهه مقاومت عمل کنیم. نقش جوانان در این مسیر بسیار حائز اهمیت است.
وی به حضور فعال جوانان و نخبگان در عرصه‌های علمی و عملی برای تحقق اهداف جبهه مقاومت اشاره کرد و افزود: در این زمینه باید به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور توجه بیشتری شود.
 

لزون همکاری کشورهای اسلامی برای مقابله با چالش‌های جهانی

حسن مصطفوی، از فعالان شناخته‌شده در حوزه مقاومت و اقتصاد از کشور سوریه، نیز در ادامه این نشست، بر لزوم همبستگی بیشتر کشورهای اسلامی در برابر چالش‌های جهانی تأکید کرد و گفت: کشورهای اسلامی در مواجهه با بحران‌ها و مقابله مشکلات می توانند همکاری های خوبی داشته باشند.
وی با اشاره به وضعیت کنونی کشورهای اسلامی، اظهار کرد: اگرچه کشورهای ما در گذشته شاهد پیشرفت‌های زیادی بودند، اما مشکلات زیادی  در حال حاضر در این کشورها وجود دارد که باید بیشتر روی آن‌ها کار شود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات کشورهای اسلامی ریشه در عدم توجه به شرق‌شناسی و تداوم مسائل فرهنگی دارند، خاطرنشان کرد: ما هنوز به مرحله عمل نرسیده‌ایم و باید بیشتر از گذشته بر روی مسائل اساسی خود کار کنیم. وضعیت کنونی نشان می‌دهد که باید در همکاری‌های بین‌المللی و مبارزه با تحریم‌ها و فشارهای جهانی گام‌های بزرگتری برداریم.
این فعال اقتصادی در ادامه، به اهمیت ایمان و انتظار در شیعه اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم به‌طور واقع‌بینانه به مسائل نگاه کنیم، باید بپذیریم که چالش‌ها و بحران‌هایی که در این جهان وجود دارد، همگی به نوعی ناشی از عدم توجه کافی به اصل انتظار و ایمان است.
مصطفوی با بیان اینکه توجه بیشتر به پیام‌های فرهنگی و رسانه‌ای در دنیای امروز اهمیت دارد بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های پیام‌رسان‌های اسلامی در انتشار پیام مقاومت و آزادی تأکید کرد و گفت: مسئولان کشورهای اسلامی و فعالان حوزه های مقاومت، باید بیش از پیش در مسیر مقابله با ظلم جهانی و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در جهت بهبود وضعیت کشورهای اسلامی گام بردارند.
 

آمادگی برای ظهور نیازمند تلاش جهانی برای عدالت است

در ادامه حجت‌الاسلام تامرلان، فعال مذهبی و دینی از کشور آذربایجان، از اهمیت آمادگی برای ظهور امام مهدی (عج) و تلاش در مسیر عدالت و انسانیت گفت و تاکید کرد: انتظار برای ظهور مهدی (عج) نباید تنها به یک ادعا محدود شود.
وی ادامه داد: ما باید خود را برای ظهور آماده کنیم، همانطور که امام مهدی (عج) به دنبال برپایی عدالت در زمین است.
حجت‌الاسلام تامرلان در ادامه به نقش کشورهای مسلمان در پذیرش مکتب اهل بیت (ع) و همچنین مبارزه برای آزادی و عدالت در سراسر جهان اشاره کرد و افزود: 

در دنیای امروز، باید هدف اصلی خود را که همان مبارزه برای عدالت و آزادی است، از یاد نبریم و قدم در این مسیر برداریم.
وی اظهار داشت: ما در داخل ایران تنها به تعهدات خود می‌پردازیم، در حالی که ایده‌هایمان باید جهانی باشد، جهانی که در آن همه مردم در هر جای دنیا مکتب اهل بیت (ع) را بپذیرند.
این فعال مذهبی و دینی آذربایجانی تأکید کرد: تنها با آمادگی برای ظهور و پیگیری اهداف مشترک در مسیر مقاومت و مبارزه با ظلم می‌توان به جهانی عادلانه‌تر رسید.
 

تحلیل تفکرات جهانی برای تحقق اهداف مقاومت 

غلامرضا حسنی، رئیس اندیشکده جمعیت و دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی، با موضوع روند رسیدن به یک تفکر جهانی متحد با نقد و بررسی دقیق مسائل، به ایراد سخن پرداخت و گفت: جهان متحد شد، اما نه به نامی مشخص، بلکه در قالب‌های مختلف اتحاد شکل گرفته است؛ ما باید به تحلیل و بررسی این تفکرات پرداخته و آنها را برای استفاده درست در جامعه به کار ببریم.
وی افزود: مبارزه برای اهداف انسانی، به ویژه در برابر سیاست‌های آمریکا، همچنان ضروری است. حسنی در ادامه با اشاره  به اهمیت رسیدن به اهداف مقاومت در برابر ظلم و نظام‌های فکری حاکم، تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم تا قدرت مقاومت را در تفکر مردم تقویت کرده و به سلامت اجتماعی و فرهنگی آن زمان توجه داشته باشیم.
 

تلاش برای مقاومت در برابر ظلم جهانی 

صالحی، فعال حوزه مقاومت، در سخنانی در خصوص تلاش‌هایش در دوران جنگ تحمیلی و همچنین درس مسیر مقاومت جهانی گفت: مطالعه‌ای که انجام داده‌ام نشان می‌دهد که همگان در سراسر جهان منتظر منجی هستند.
وی با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی، صدای اسلام در ایران به جهانیان رسید و همواره آزادگان در انتظار تحقق آزادی و عدالت جهانی هستند، به تاثیرات این حرکت‌های جهانی اشاره کرد و افزود: مردم ایران و دیگر کشورهای آزاداندیش، در تلاش برای مقابله با ظلم و استبداد، همچنان بر روی آرمان‌های خود ایستاده‌اند و در این مسیر امید به ظهور منجی دارند.
صالحی با اشاره به دشواری‌هایی که خود در این راه با آن مواجه بوده، به ادامه مبارزه و تلاش برای رسیدن به اهداف عدالت‌خواهانه تأکید کرد و گفت: ما باید خود را برای پیشرفت علمی و فرهنگی در مسیر جهانی آماده کنیم و نباید از تلاش برای تحقق این اهداف غافل شویم.
وی تأکید کرد: همگان باید در جهت ایجاد تحولی بزرگ و جهانی برای رسیدن به عدالت و آزادی در سراسر جهان، گام بردارند و به انتظار فرج منجی بنشینند.
 

افغانستان همچنان در مسیر مقاومت

حجت‌الاسلام هاشمی، فعال حوزه مقاومت از افغانستان نیز با اشاره به تجاوزات نظامی ارتش سرخ شوروی سابق به افغانستان، گفت: این تجاوزات که برای مردم افغانستان مشکلات بسیاری به همراه داشت، اما به لطف خداوند، افغانستان همچنان در مسیر مقاومت قرار دارد.
وی در ادامه به حملات نظامی آمریکا و کشورهای هم پیمان با او به افغانستان و کشورهای دیگر در دو دهه اخیر اشاره کرد و افزود: در طول بیش از بیست سال، خسارات سنگینی به بار آمد، اما تهاجم فرهنگی که در کنار این جنگ‌ها صورت گرفت، نیز قابل توجه بود.
حجت‌الاسلام هاشمی تصریح  کرد: افغانستان به عنوان یکی از کشورهای محور مقاومت در سطح جهانی شناخته می‌شود و در این راستا، اولین کشوری بود که در همان روزهای ابتدایی حملات رژیم صهیونیستی به فلسطین، در حمایت از مردم غزه اقدام کرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان، افزود: در افغانستان، افکار تکفیری و انحرافی نیز به شدت مورد توجه قرار گرفتند و لازم است که از تکنولوژی‌های جدید و هوش مصنوعی برای مقابله با این افکار در فضای مجازی استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام هاشمی تأکید کرد: افغانستان باید به عنوان یکی از کشورهای مقاوم در برابر تجاوزات جهانی مورد توجه قرار گیرد و مردم آن به ویژه در عرصه رسانه‌ها و فضای مجازی نقش مؤثری ایفا کنند.
 

لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در حمایت از جبهه مقاومت

استاد عبد الله آف، از مسئولان مجمع امام زمان(عج) در تاجیکستان، از دیگر سخنرانان این نشست نیز بر اهمیت حمایت از هنر و فناوری‌هایی که می‌توانند در راستای تقویت قدرت جبهه مقاومت اثرگذار باشند، تاکید کرد.وی همچنین به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو در جهان اسلام پرداخت و بر لزوم هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی برای مقابله با تهدیدات جهانی و استکباری تأکید نمود.

این فعال تاجیکستانی اضافه کرد: امروز توجه به فناوری‌های نوین و نقش آن‌ها در حمایت از جبهه مقاومت ضروری است، همچنین اتحاد کشورهای اسلامی در مواجهه با چالش‌های جهانی اهمیت دارد.
وی با اشاره به مشکلات کنونی جهان اسلام، بر لزوم فعالیت علمی و فرهنگی برای تقویت جبهه مقاومت و مبارزه با ظلم و استکبار جهانی تأکید نمود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی