پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۲-۰۳

برنامه های رضوی در استان تهران به طور ویژه در ماه رمضان اجرا می‌شود

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: برنامه‌های رضوی باید به طور ویژه در ماه رمضان اجرا و مساجد بزرگ و کوچک، محل حضور خادم‌یاران رضوی باشد و سفره‌های افطاری ساده نیز برای مردم، چیده شود.

به گزارش آستان نیوز از تهران؛ صفرعلی براتلومدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران، در همایش معاونان و دبیران مناطق و شهرستان‌های کانون‌های خدمت رضوی استان تهران که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی هنری شهید غنی‌پور برگزار شد، از اقدامات صورت‌گرفته توسط خادم‌یاران رضوی به‌خصوص در برپایی چایخانه‌های رضوی در اماکن و مراسم‌های مختلف و توزیع بسته‌های معیشتی برای نیازمندان قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه در هفته‌ها و ماه‌های گذشته به همراه مدیران ستادی از مناطق و شهرستان‌ها بازدید شد و اقدامات انجام شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت، اظهار داشت: خادم‌یاران رضوی در موضوع کمک به مردم لبنان، بیش از ۳۰ میلیارد تومان به‌صورت نقدی، طلا و... هدیه کردند و کمک‌های غیرنقدی همچون البسه نیز، به ارزش چند میلیارد تومان، به مردم لبنان، اهدا شد.

براتلو با اشاره به انجام فعالیت‌ها به‌صورت داوطلبانه توسط خادم‌یاران رضوی، افزود: خادم‌یاران رضوی همچون بسیجیان دوران دفاع مقدس به‌صورت داوطلبانه به انجام فعالیت‌های مختلف می‌پردازند و حتی دراین‌رابطه هزینه‌های بسیاری از فعالیت‌ها را، خودشان تأمین می‌کنند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران، تصریح کرد: مجموعه خادم‌یاران و کانون‌های خدمت رضوی دولتی نیست و به‌صورت مردمی اداره می‌شود و از دستگاه‌ها و نهادها خواسته می‌شود که فعالیت‌های این مجموعه مورد حمایت داده و ما نیز تلاش می‌کنیم با دستگاه‌ها و نهادها به‌خصوص شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا به جهت توسعه همکاری‌ها، ارتباط مؤثری برقرار کنیم.

براتلو عنوان کرد: مجموعه خادم‌یاران رضوی ظرفیت بسیار بزرگی است که می‌تواند در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرین باشد و بدون شک همکاری و همراهی دستگاه‌ها و نهادها با خادم‌یاران رضوی می‌تواند آن‌ها را در دستیابی به اهدافشان، یاری کند.

وی در ادامه بر لزوم پیوست رسانه‌ای داشتن فعالیت‌ها تأکید کرد و گفت: مجموعه خادم‌یاران رضوی برای بسیاری از نهادها و سازمان‌ها و همچنین بسیاری از مردم ناشناخته است و باید با فعالیت و برنامه‌ریزی رسانه‌ای بتوان این مجموعه و ظرفیت‌هایش را به عموم مردم شناساند.

براتلو در همین رابطه از اقدامات صورت‌گرفته توسط معاونت روابط‌عمومی کانون‌های خدمت رضوی استان تهران قدردانی و بیان کرد: لازم است مجموعه فعالیت‌ها اعم از ارتباط با رسانه‌ها و... افزایش و توسعه یابد.

* وام‌های اشتغال دوبرابر شود 

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران، همچنین از فعالیت‌های کانون اشتغال و کارآفرینی خدمت رضوی قدردانی کرد و اظهار داشت: با همکاری استانداری تهران، بانک‌ها و کمیته امداد امام خمینی (ره) وام‌های متعدد اشتغال‌آفرینی به محرومان و نیازمندان اعطا شد و امید است در سال آینده، وام‌های اعطایی دوبرابر شود و اشتغال و تولید، گسترش یابد.

وی افزود: البته لازم است برای فروش محصولات توسط تولیدکنندگان نیز برنامه‌ریزی شود و با برپایی نمایشگاه‌های مختلف، این محصولات را ارائه کرده و به فروش رساند.

براتلو در ادامه تصریح کرد: کانون تعلیم‌وتربیت خدمت رضوی نیز در سال گذشته به‌خوبی نقش‌آفرینی کرده است و بخش قابل‌توجهی از کانون‌های استان فعالیت خوب و مستمری دارند؛ اما لازم است تمامی کانون‌ها، فعالیت‌هایشان را به نقطه مطلوب برسانند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران بر ضرورت جذب جوانان در کانون‌های خدمت رضوی تأکید و عنوان کرد: در جذب متخصصین و نخبگان همچون پزشکان نباید محدودیتی وجود داشته باشد و همچنین باید توجه ویژه به جذب نوجوانان و جوانان شود، مسیر رشد و بالندگی آنها در راستای معنویت امام رضایی، قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در مجموعه کانون‌های خدمت رضوی باید روحیه انقلابی‌گری حفظ شود و فرامین رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار بگیرد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در روزهای گذشته دستورهایی صادر فرمودند که باید در برنامه‌های رضوی هم همچون چهارشنبه‌های امام رضایی، به‌صورت گسترده مدنظر باشد.

براتلو افزود: جهاد تبیین فرمان مهم رهبر معظم انقلاب بود که هنوز به‌خوبی محقق نشده و باید تلاش‌های عمده‌ای توسط همه دغدغه‌مندان و همچنین خادم‌یاران رضوی صورت بگیرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان تصریح کرد: برنامه‌های رضوی باید به طور ویژه در ماه رمضان اجرا و مساجد بزرگ و کوچک محل حضور خادم‌یاران رضوی باشد و همچنین سفره‌های افطاری ساده نیز، برای مردم چیده شود. ️

داوود آذرنوش جانشین کانون‌های خدمت رضوی استان تهران نیز در سخنانی به بیان گزارش ارزیابی فعالیت‌های کانون‌های مناطق و شهرستان‌ها پرداخت و ابراز امیدواری کرد که ،سال ۱۴۰۴ مجموع فعالیت‌های خادم‌یاران رضوی، رشد چشم گیری، پیدا کند.

همچنین در این همایش، معاونان کانون‌های خدمت رضوی استان تهران و دبیران مناطق و شهرستان‌های خدمت رضوی به بیان نکات خود اعم از مسائل و مشکلات پیشنهادها و توضیحات خود، پرداختند.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی