پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

مدیرعامل این شرکت اعلام کرد 
۱۴۰۳-۱۲-۱۲

رشد ۲۰ درصدی تولید کمباین در شرکت کمباین سازی ایران

مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران، از رشد ۲۰ درصدی تولید کمباین توسط این شرکت در کشور خبر داد و گفت: امسال بیش از ۸۰۰ دستگاه کمباین، به مشتریان، تحویل داده شده است.

به گزارش آستان نیوز، علی‌اصغر حمیدی فرد در جلسه ستاد برداشت غلات کشور که به میزبانی شرکت کمباین سازی ایران برگزار شد، اظهار داشت: در صورت حمایت وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی، این میزان به ۱۰۰۰ دستگاه، افزایش خواهد یافت.

علت هدررفت سالانه یک میلیون تن گندم

وی با اشاره به تأثیر کمباین‌های فرسوده بر ریزش گندم خاطرنشان کرد: سالانه حدود یک میلیون تن گندم، به دلیل استفاده از این کمباین‌ها، از بین می‌رود. 
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران، ادامه داد: چنانچه هزینه این گندم از بین رفته را در نظر بگیریم، معادل ۷ هزار دستگاه کمباین نو، می‌توان تولید و جایگزین کرد.

کمباین نیمه‌سنگین در حال  تست‌ میدانی 

وی همچنین از ورود نمونه اولیه کمباین نیمه‌سنگین، به کشور، خبر داد و افزود: تست‌های میدانی این کمباین در حال انجام است و در صورت موفقیت، به سبد تولید این شرکت، اضافه خواهد شد.
حمیدی فرد، با اشاره به ارتقا و معرفی دو مدل بیلر جدید به نام‌های بیلر ۳۵۵ و ۴۵۵ برای بسته‌بندی علوفه، تصریح کرد: این اقدام علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بازارهای صادراتی را نیز، پوشش خواهد داد.
وی ادامه داد: در کنار این، کمباین برنج که در مدت پنج سال گذشته مهندسی معکوس و تولید شده است، اکنون در شالیزارهای کشور، مشغول به کار است.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران،درپایان تأکید کرد: کمباین سازی ایران با افزایش تولید و جایگزینی کمباین‌های فرسوده، در تلاش است تا ضایعات گندم را کاهش دهد و به امنیت غذایی کشور، کمک کند.

افزایش پرداخت تسهیلات برای تامین کمباین

معاون اداره کل اعتبارات بانک کشاورزی، هم در این جلسه ،گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت شده است که از این میزان ۲۰ درصد به بخش کمباین، اختصاص‌یافته است.
جعفر داودی بیان کرد: بخش عمده این تسهیلات برای خریداران کمباین از شرکت کمباین سازی ایران پرداخت شده است.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی سالانه بانک کشاورزی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون بر اساس ظرفیت تولید شرکت کمباین سازی ایران و برنامه‌های توسعه‌ای مرکز مکانیزاسیون، تنظیم می‌شود.
معاون اداره کل اعتبارات بانک کشاورزی ادامه داد: امسال پرداخت تسهیلات برای خرید ۵۶۰ دستگاه کمباین هدف‌گذاری شده بود، اما این ظرفیت به ۶۰۰ دستگاه افزایش‌یافته است.

برنامه‌ریزی برای حمایت از تولید کمباین در سال آینده

وی تصریح کرد: بانک کشاورزی در سال آینده نیز متناسب با افزایش تولید کمباین، تسهیلات پرداخت خواهد کرد.
داودی افزود: هرچقدر تولید شرکت کمباین سازی ایران افزایش داشته باشد، ما در کنار آن‌ها خواهیم بود و از طریق ارائه تسهیلات، کشاورزان را، حمایت خواهیم کرد.

۶۰ درصد کمباین‌های کشور فرسوده‌اند

معاون وزیر و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم گفت: ۲۱ هزار دستگاه کمباین در کشور وجود دارد که حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد آن‌ها فرسوده هستند.
به گزارش آستان نیوز، کریم ذوالفقاری تصریح کرد: اگر اختیار داشتیم، اجازه فعالیت به این کمباین‌ها نمی‌دادیم، اما مجبور به استفاده از آن‌ها هستیم.

هدف‌گذاری برای کاهش ضایعات غلات

وی گفت: هدف ما این است که آنچه خداوند در اراضی ما می‌رویاند، با حداقل خسارت برداشت شود. درحالی‌که در حوزه برداشت، میزان ریزش محصولات کشاورزی قابل‌قبول نیست و وضعیت نامتعارفی دارد که باید کنترل شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در مقایسه با پنج سال گذشته وضعیت برداشت بهبودیافته است، خاطرنشان کرد: بااین‌حال، هنوز باحالت ایدئال فاصله داریم. میزان ایده آل برای ریزش غلات حداکثر یک درصد است و در بدترین حالت نباید بیش از دو درصد باشد.
وی ادامه داد: در شرایط اضطرار این رقم می‌تواند به سه درصد برسد، اما در حال حاضر میزان ریزش بیش از این مقدار است که به معنای هدررفت منابع ملی، آب‌وخاک، و محصولات کشاورزی است.

افزایش ۲ برابری تسهیلات مکانیزاسیون

ذوالفقاری با اشاره به حمایت بانک کشاورزی از نوسازی ناوگان مکانیزاسیون کشور گفت: بانک کشاورزی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی سنگ تمام گذاشته و امسال حدود دوبرابر سال گذشته، تسهیلات، پرداخت شده است. 
وی ادامه داد: درحالی‌که سال گذشته ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به این بخش اختصاص یافت، امسال این رقم تاکنون به ۵ هزار میلیارد تومان رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به ۶ هزار میلیارد تومان افزایش یابد که رقم قابل‌توجهی، محسوب می‌شود.
معاون وزیر با بیان اینکه این تسهیلات در سه حوزه اصلی کمباین، تراکتور و ادوات و دنباله بند پرداخت می‌شود، افزود: این اقدام به بهبود عملکرد مکانیزاسیون کشاورزی و کاهش ضایعات محصولات کمک خواهد کرد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی