پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۲-۱۲

تقدیر از تیم‌های برگزیده رویداد «ایده شو» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)

در مراسمی، از تیم‌های برگزیده نخستین رویداد «ایده شو»، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش آستان نیوز، در این مراسم که  در سالن همایش‌های واحد برادران دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، برگزار شد، فرایند استقرار در مرکز نوآوری دانشگاه و فرایند عضویت در پارک علم‌وفناوری خراسان، برای اعضای تیم‌ها، تشریح شد.
مدیر فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، در ابتدای این مراسم، عنوان کرد: مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، باهدف آشنايي دانشجويان با ادبيات کسب‌وکار، شناسايي و معرفي ايده‌هاي خلاقانه و فناورانه در محورهاي رويداد، شناسايي و معرفي استعدادها در سطح دانشگاه و زمینه‌سازی براي حضور و تبادل دانش و تجربه نيروهاي خلاق دانشجويي، نخستین رويداد بزرگ «ایده شو» را، در سطح دانشجويي، برگزار کرد.
دكتر كاوه اكبرزاده، كاربرد فناوري‌هاي نوظهور در رشته‌هاي دانشگاهي با اولويت هوش مصنوعي و نرم‌افزارهاي كاربردي در حوزه‌هاي «صنايع خلاق فرهنگي»، «خدمت‌رساني به زائر»، «علوم مهندسي» و «علوم‌انسانی» را محورهاي نخستين رويداد «ايده شو» دانست و گفت: از بین 130 ایده ارائه شده به این رویداد، 15 تیم برگزیده شدند و جوایزی به آنان، اهدا شد.
وی، ضمن تاکید بر استفاده از تجربیات تیم‌های مختلف در کارهای استارتاپی، گفت: تیم‌ها برای تبدیل ایده‌های خود به محصول و رسیدن به بازار فروش و سود، باید برنامه‌ریزی های دقیق و بلند مدت، داشته باشند. 
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، نیز در ادامه این مراسم به طرح دستیار فناوری، اشاره کرد و گفت: دانشجویان این دانشگاه، باتوجه‌به سابقه فعالیت‌هایی که در حوزه فناوری دارند، در اولویت فرایند جذب، هستند.
قاسم صادقی بجستانی، تصریح کرد: حضور در شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار مهم است و در همین راستا دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) در دوره گذشته، رتبه یک را، کسب کرده است.

اهدای جوایز به برترین‌های «ایده شو»
در این نشست، در بخش دانشجویی، «وب اپلیکیشن سلامت روان»، ارائه شده توسط امیر جهانی و یاسین جهانگیر، «وندینگ دارو»، ارائه شده توسط امیرحسین پارسا و سید محمدجواد آقائی بختیاری و «استفاده از هولوگرام و واقعیت افزوده برای آموزش بیماران در پزشکی» که ایده زهرا قناد و شیدا نویدی بود، در بین ۱۳۰ ایده ارسالی به این بخش، به ترتیب، رتبه اول تا سوم را، به خود اختصاص دادند.
در ادامه این نشست، از برگزیدگان رویداد «ایده شو»، تقدیر به عمل آمد. 
در بخش دانش‌آموزی، ایده،نیای آموزش مجازی»، ارایه شده توسط پویان بازحوضی و رضا زنده دل، ایده ،«میزبان شو»، ارایه شده توسط ریحانه سادات وزیری و زینب رضازاده و ایده «ربات انسان نما (ریضو)» ارایه شده توسط محمدپارسا شبان، به عنوان ایده‌های برگزیده اول تا سوم این بخش، معرفی و تقدیر شدند.
همچنین بر اساس داوری‌های صورت گرفته، ایده‌های، «مشهدیار»، «قصه گردی»، «پروپوزال پروژه هوشمندسازی پارکینگ‌های حرم مطهر»، «آموزش و تعامل برای کودکان خاص، گام به گام تا رشد» و «تسهیل دسترسی بیماران به داده های شخصی شان در طول گذر زمان و همچنین حفظ این داده‌ها برای پژوهشگران» و «استفاده از عینک‌های هوشمند vr به جای تور لیدر و مترجم»، از دیگر ایده‌های برگزیده این رویداد بود که، از آنان، تقدیر به عمل آمد.
ایده ،«طرح کسب کار دانشجویی»، «اسکان زائر»، «زائر یار»، «نقش هوش مصنوعی در هدایت تماشاچیان هنگام خروج از ورزشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)»، «تاریخ نگار آستان قدس رضوی مبین باستانی» و«اپلیکیشن سفر مجازی به ایران» نیز،عناوین دیگر ایده‌های برتر بخش دانشجویی بود که، جوایز خود را، دریافت کردند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی