پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۲-۱۵

سی شب ۳۰ مسجد؛ اجرای محافل قرآنی و نهج‌البلاغه‌خوانی در چهارمحال و بختیاری

به همت کانون‌های خدمت رضوی استان چهارمحال و بختیاری، در ایام ماه مبارک رمضان، برنامه تلاوت سی جزء قرآن کریم و نهج‌البلاغه‌خوانی هر شب در سی مسجد این استان برگزار می‌شود.

راضیه بقایی، معاون فرهنگی کانون‌های خدمت رضوی استان چهارمحال‌وبختیاری در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت؛ این برنامه در راستای ترویج معارف قرآنی و نهج‌البلاغه و ایجاد فضای معنوی در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

وی افزود: کانون‌های خدمت رضوی با همکاری مساجد و فعالان فرهنگی محلی، محافل انس با قرآن و نهج‌البلاغه را برای عموم مردم برگزار کرده و تلاش دارند تا این فرصت معنوی را به بستری برای ارتقای معرفت دینی و انس بیشتر با کلام وحی تبدیل کنند.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی