پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

همزمان با سالروز وفات حضرت خدیجه(س)
۱۴۰۳-۱۲-۲۰

محفل قرآنی "خیرالنساء" در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود 

همزمان با دهم ماه مبارک رمضان و سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س)، محفل انس با قرآن کریم تحت عنوان "خیرالنساء" در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. 

به گزارش آستان نیوز، در سالروز رحلت جانسوز بانوی فضیلت و ایثار، حضرت خدیجه کبری(س) به همت مدیریت زائران غیر ایرانی، محفل قرآنی "خیرالنساء" به‌منظور پاسداشت مقام این بانوی گرامی در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. 
این محفل قرآنی با هدف گرامیداشت مقام حضرت خدیجه کبری(س) و همچنین ترویج معارف قرآنی روز سه‌شنبه 21 اسفندماه ساعت 16 با حضور جمعی از بانوان زائر از کشورهای عرب‌زبان در محل رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد. 
تلاوت یک حزب قرآن کریم توسط سه نفر از بانوان قاری و اهدای ثواب آن به روح پاک حضرت خدیجه (س)، مرثیه‌سرایی در سوگ رحلت این بانوی با فضیلت و شعرخوانی خانم عیدا عیسی از بانوان شاعر کشور لبنان از جمله برنامه‌های این محفل قرآنی است. 
در پایان این مراسم نیز شرکت کنندگان با زمزمه دعای توسل برای رفع مشکلات و برآورده شدن حاجات و در راس آن فرج امام عصر(عج) دست به دعا برمی‌دارند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی