حرم مطهر رضوی، در شب رحلت جانسوز امالمؤمنین، حضرت خدیجه کبری (س)، به سوگ نشست.
ثروت حضرت خدیجه (س) در کنار هدایت پیامبر (ص) و شمشیر امیرالمؤمنین (ع)، یکی از عوامل پیشرفت اسلام بود
به گزارش آستان نیوز، در شب دهم ماه مبارک رمضان و مصادف با شب رحلت جانسوز بزرگ بانوی جهان اسلام، حضرت خدیجه کبری (س)، ویژهبرنامه عزاداری و سوگواری با حضور جمعی از زائران و مجاوران، در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
این مراسم از ساعت ۲۰ با قرائت زیارت امینالله و همچنین دعای پرفیض افتتاح با نوای علی ملائکه آغاز شد و با اجرای هم خوانی و تواشیح، با موضوع رحلت حضرت خدیجه کبری (س) توسط گروه تواشیح ثامنالحجج (ع)، ادامه یافت.
حجتالاسلاموالمسلمین محسن قرائتی، در این ویژهبرنامه، با اشاره به ابعاد شخصیتی این بانوی مکرمه، بیان کرد: ثروت حضرت خدیجه (س) در کنار هدایت پیامبر (ص) و شمشیر امیرالمؤمنین (ع)، یکی از عوامل پیشرفت اسلام بود.
وی تصریح کرد: برخی گمان میکنند اسلام با داشتن مال و ثروت مخالف است درصورتیکه در قرآن کریم از مال با تعابیری همچون خیر، فضل و زینت یاد شده است.
بنابراین اسلام با ثروتمند بودن مخالف نیست و آنچه که در دین مبین اسلام مذموم و ناپسند است، تعلق و دلبستگی به مال دنیا است.
این کارشناس قرآنی با اشاره به فرازی از دعای مکارم اخلاق امام سجاد (ع)؛ "وَ لَا تَفْتِنِّی بِالسَّعَةِ"، عنوان کرد: امام سجاد(ع) در این فراز از دعا از خداوند درخواست میکند که او را با مال و ثروت زیاد، مورد آزمایش، قرار ندهد.
وی، خاطرنشان کرد: یکی از آسیبهای ثروت زیاد این است که انسان را دچار غرور، تکبر و طغیان میکند.
بنابراین، ثروت زیاد خوب است بهشرط اینکه در راه دین از آن استفاده شود و در انسان ایجاد تعلق و دلبستگی، نکند.
در ادامه این مراسم نیز، مرثیهسرایی و ذکر مصیبت در سوگ بانوی فضیلتها، حضرت خدیجه کبری (س) با نوای جواد قربانپور، در حرم مطهر رضوی، انجام شد.
تولیت آستان قدس رضوی
