پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۳-۱۲-۲۸

برپایی مهمانی رضوی برای ۴۰۰ دانش‌آموز شهرکردی

به مناسبت میلاد باسعادت کریم اهل‌بیت، امام حسن مجتبی (ع) و در راستای ترویج سنت حسنه اطعام، ۴۰۰ وعده‌غذای گرم میان دانش‌آموزان مدارس شهر هفشجان شهرکرد، توسط خادم‌یاران، توزیع شد.

به گزارش آستان نیوز از چهارمحال بختیاری؛ شاهرخ پارسا مدیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان شهرکرد، در مراسم توزیع وعده‌های غذای گرم بین نیازمندان اظهار داشت: این اقدام خیرخواهانه که در قالب طرح اطعام رضوی و با تلاش خادم‌یاران رضوی کانون محله‌ای شهر هفشجان صورت‌گرفته، شامل ۴۰۰ پرس چلومرغ با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال بود که بین دانش‌آموزان توزیع شد.

وی افزود: خادم‌یاران همواره در مسیر گسترش فرهنگ احسان و انفاق گام برمی‌دارند و این برنامه نه‌تنها اقدامی برای تأمین وعده‌های گرم، بلکه فرصتی برای تقویت روحیه همدلی و نوع‌دوستی در جامعه است.

پارسا، با بیان اینکه اطعام نیازمندان یکی از جلوه‌های روشن سیره اهل‌بیت (ع) است و توزیع این وعده‌های افطاری، تجلی کوچک اما پرمفهومی از مهر و کرامت امام حسن مجتبی (ع) در جامعه امروز به شمار می‌رود، تصریح کرد: بر استمرار چنین برنامه‌هایی در مناسبت‌های آینده با همکاری نیکوکاران و عاشقان اهل‌بیت (ع) تأکید داریم تا بتوانند گستره این احسان را وسیع‌تر و دل‌های بیشتری را، به نور محبت رضوی، منور سازیم.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان شهرکرد خاطرنشان کرد: این اقدام خادم‌یاران بار دیگر نشان داد که مهربانی همچنان زنده است و عشق به اهل‌بیت (ع) همواره انسان‌ها را به‌سوی دستگیری از یکدیگر فرا می‌خواند.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی