پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۱-۰۴

ارتقای استانداردهای کیفی در صنایع غذایی رضوی

شرکت صنایع غذایی رضوی، با اتخاذ تدابیر جدید از طریق تمرکز بر مواد اولیه باکیفیت و فرآیندهای استاندارد، در سال ۱۴۰۳ نظارت بر فرآیندهای تولید را بهبود بخشید و استانداردهای کیفی خود را، افزایش داد.

به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل صنایع غذایی رضوی با تأکید بر اهمیت کیفیت در محصولات غذایی گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما، استفاده از مواد اولیه مرغوب و نظارت دقیق بر فرآیند تولید مطابق با الزامات استانداردهای بین‌المللی مانند ISO 22000 و ISO 9001 است.
مجتبی هادیان،اظهار کرد: اجرای سیستم HACCP و رعایت استانداردهای سخت‌گیرانه باعث شده میزان تولیدات نامنطبق به حداقل برسد. 
نتایج آزمون‌های اداره استاندارد نیز نشان می‌دهد، هیچ‌گونه عدم انطباق کیفی در محصولات ما مشاهده نشده است.

افزایش رضایت مشتریان
وی با اشاره به کاهش برگشتی محصولات نسبت به سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: بهبود فرآیندهای کنترل کیفیت باعث شده، رضایت مشتریان افزایش یابد و محصولات ما بدون هیچ‌گونه نقص کیفی، به بازار، عرضه شوند.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، درباره ارتباط با مشتریان نیز،گفت: شرکت با استقرار سامانه ارتباط با مشتریان و توسعه زیرساخت نرم افزاری و فرآیندی آن، تلاش در مدیریت بهینه ارتباط با مشتریان کرده است.
وی با اشاره به حضور این شرکت در 6 دوره ارزیابی تعالی سازمانی،خاطرنشان کرد: این حضور بر اساس مدل EFQM بوده و صنایع غذایی رضوی توانسته است تا کنون سطح تندیس بلورین را در تعالی سازمانی در دبیرخانه جایزه ملی تعالی و پیشرفت، در سطح کشوری، کسب کند.
هادیان، ادامه داد: در حوزه تعالی سازمانی، صنایع غذایی رضوی در بین شرکت‌های تابعه آستان قدس و همچنین شرکت های گروه کسب و کار صنعت غذا در کل کشور، رتبه اول را،از آن خود، کرده است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی