یک تهیه کننده رادیو گفت: پادکست جزو قالب های نوین رسانه ای است که قشر جوان و تحصیلکرده و فرهیخته بیشتر جذب آن می شوند.
لزوم استفاده از رسانه نوین پادکست برای بیان معارف رضوی
اعلمی با اشاره به اینکه برخی بین پادکست و برنامه های رادیویی تفاوتی قائل نمی شوند و پادکست را هم مانند برنامه رادیویی تولید می کنند افزود: پادکست مختصات خاص خود را دارد و نباید با قالب رادیویی، برنامه های پادکستی ساخت.
داور چهارمین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) با بیان اینکه رادیو رسانه قدیمی تر با حدود 80 سال قدمت است، افزود: رادیو رسانه عمومی با قدمت فراوان است که نسبت به پادکست پخته تر است اما قالب پادکست مدرن است و رسانه خاص با مخاطبان خاص محسوب می شود.
این تهیه کننده رادیو ادامه داد: پادکست قالبی نوین است که جوان ترها بیشتر به آن گرایش دارند و از این رسانه نوین می توان در خدمت معارف رضوی بهره برد به شرطی که جذاب ساخته شوند تا بتوانند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند.
وی با اشاره به اینکه آثار پادکستی که برای جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) ارسال شده، سطح قابل قبولی دارند، اظهار داشت: رسانه های نوین که سابقه و عمر کمتری دارند باید حمایت شوند تا در زمینه های مذهبی بتوانند مخاطبان را جذب کنند.
وی درباره تاثیرگذاری جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) در فضای رسانه ای کشورگفت:به طور کلی جشنواره های تخصصی دوکارکرد مهم دارند یکی استعداد یابی و شناسایی آدم هایی که در این مسیر استعداد و ظرفیت دارند و جشنواره محمل شناسایی این استعدادهاست، دوم اینکه با رقابت، کیفیت آثار تولیدی بالا می رود و یک جور جریان سازی اتفاق می افتد.
اعلمی با بیان اینکه جشنواره های تخصصی که محتوا و موضوع مشخصی دارند معمولا موفق تر عمل می کنند زیرا این رقابت جدی تر است، افزود: موضوع امام رضا(ع) و زیارت محور جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) است و این جشنواره می تواند باعث ارتقای سطح کیفی آثار رسانه ای رضوی شده و جریان سازی کند.
تولیت آستان قدس رضوی
