مدیرعامل خبرگزاری آنا گفت: خلا یک جشنواره تخصصی رسانه ای با محوریت حضرت رضا(ع) در کشور و حتی حوزه بین الملل وجود داشت که در نتیجه آستان قدس رضوی جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) را راه اندازی کرد.
هنرمندان باید ماندگارترین آثار خود درباره امام رضا(ع) را خلق و در فضای مجازی ارائه کنند
محمد مهدی خیرجو، داور جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) با بیان اینکه سال1400 با دغدغه هایی که وجود داشت این جشنواره راه اندازی شد افزود:آثار بسیاری با محوریت فرهنگ و معارف رضوی در کشور تولید می شود و نیاز است که جهت دهی شوند و خالقان آثار رضوی یکدیگر را در محفلی به نام جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) پیدا کنند.
وی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه اگر مردم زیبایی های کلام ما را دریابند از آن تبعیت می کنند افزود: این که در چه شرایطی و با چه ابزارهایی می توان معارف حضرت رضا(ع) را ارائه کرد موضوع جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) است. بخش های مختلف رسانه از عکس و فیلم گرفته تا فضاهای مجازی و رسانه های مکتوب محفلی را در این جشنواره به وجود آورده اند تا پیام رسانی معارف رضوی توسط اهالی رسانه به خوبی صورت گیرد.
خیرجو ادامه داد: همه رسانه های ما نسبت به حضرت رضا(ع)توجه خاصی دارند و این حساسیت با همه گرایش ها و سلیقه ها وجود دارد تا در این حوزه کار کنند اما این اهتمام در حد حساسیت کافی نیست بلکه باید آثار ماندگار رضوی تولید و به مخاطبان داخلی و خارجی ارائه شود.
وی به اهمیت فضای مجازی اشاره کرد و گفت: فضای مجازی دیگر مجازی نیست بلکه به زندگی حقیقی افراد جامعه گره خورده و در گذشته حرم رضوی جایی بوده که هنرمندان در رشته های مختلف هنری آثارماندگارشان را در آن به یادگار گذاشته اند. اکنون ما به هنرمندانی نیاز داریم تا در فضای مجازی حرم رضوی را برای مخاطبان ایجاد کنند به این معنا که ماندگارترین آثار و هنرهایشان را درباره امام رضا(ع) خلق و در این فضا ارائه کنند.
وی ضمن تجلیل از تلاش دست اندرکاران جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) گفت: اطلاع رسانی به جامعه هدف در برگزاری این جشنواره بسیار مهم است. همچنین آثاری که در این جشنواره انتخاب می شوند باید دوباره بازنشر شده تا بهتر دیده شوند.
تولیت آستان قدس رضوی
