داور چهارمین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع)، با اشاره به قابلیت های فراوان فضای مجازی برای بیان معارف رضوی گفت: مهم ترین قسمت هر جشنواره رسانه ای، تولیدات فضای مجازی است که امروزه مخاطبان بسیاری با این فضا درگیرند و در بسترهای مختلف فضای مجازی مخاطب تولیدات هستند.
فضای مجازی قابلیت بسیاری برای بیان مفاهیم رضوی دارد
پرهام عمرانی، ادامه داد: اگر تولید کنندگان محتوا و اهالی رسانه و هنرمندان و البته تهیه کنندگان از فضای مجازی غافل شوند در اصل از مردم و مخاطب غافل شده اند.
داور چهارمین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه موضوع حضرت رضا(ع)، در کشور ما جذاب و مورد علاقه مردم است افزود: مردم ما با وجود سلایق مختلفی که دارند اما همگی در عشق به امام رضا(ع) اشتراک نظر دارند و زندگی آنها با حضرت رضا(ع) گره خورده است.
عمرانی گفت: خیلی ها در گوشه و کنار کشور در فضای مجازی تولیدات خوبی در حوزه رضوی دارند که رسالت جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) پیدا کردن این تولیدات و جهت دادن به آنهاست.
وی اظهار داشت: مردم ما ارتباط عاطفی و احساسی با حضرت رضا(ع) دارند و در سطوح مختلف معرفتی این علاقه و عشق وجود دارد از این عشق ها و ارادت ها آثار جذاب رسانه ای که حتی می تواند در عرصه بین الملل مخاطب داشته باشد می توان تولید کرد.
وی با اشاره به اینکه فراخوان جشنواره رسانه ای امام رضا(ع) باید به دست تولید کنندگان آثار رضوی برسد تصریح کرد: من کلی آثار خوب در فضای مجازی می شناسم که تولید شده ولی به جشنواره ارسال نشده بود چون صاحبان آثار فراخوان را ندیده بودند و لذا باید فراخوان جشنواره را به دست تولید کنندگان آثار برسانیم.