پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۱-۲۲

برپایی مراسم سالگرد شهادت نخستین فرمانده سپاه کاشمر در زیارتگاه شهید مدرس

مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت اولین فرمانده سلحشور سپاه کاشمر، سردار سید خلیل نیازمند، به میزبانی زیارتگاه شهید مدرس وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، این مراسم با حضور جمعی از مسئولین شهرستان کاشمر، خانواده های معزز شهدا و جمعی از رزمندگان دفاع مقدس، برگزار شد.
سرهنگ یوسفی، راوی دوران دفاع مقدس و همرزم این شهید والامقام،در این مراسم،گفت: یکی از مشخصه های تمامی شهدا، شهید بودن و جهاد نفس بود؛ یعنی از رفتار و اخلاق آنها،بوی شهادت، استشمام می شد.
وی افزود: سردار شهید نیازمند، انسانی وارسته، تحصیل کرده، عارف، باتقوا، پرجاذبه، متواضع، دغدغه مند در مبارزه با فساد، ولایی و انقلابی بود.
سرهنگ یوسفی، اظهار کرد: چهره این شهید گرانقدر گویای محاسن و مکارم اخلاق بود. 
ایشان می توانست با تحصیلات عالی که داشت مسئولیت های بالاتری را کسب کند اما،سرمایه های خود را پای انقلاب گذاشت و در تاریخ انقلاب، ماندگار شد.
شعر خوانی، معرفی کتاب آخرین معادله، روایتگری و قرائت دعای روحبخش کمیل با نوای گرم کربلایی محمد غلامرضاپور و ... از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم، بود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی