پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

حضور موفق شرکت آرد قدس رضوی در رویدادهای علمی ملی و بین‌المللی
۱۴۰۴-۰۱-۳۱

بررسی جامع ویژگی‌های آرد کامل گندم در سومین همایش بین‌المللی کشاورزی

 شرکت دانش‌بنیان آرد قدس رضوی،با ارائه پژوهشی علمی با محوریت ویژگی‌های تغذیه‌ای و فناوری تولید آرد کامل گندم، در سومین همایش بین‌المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط‌زیست و امنیت غذایی، حضور یافت.

به گزارش آستان نیوز ، به نقل از روابط عمومی شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی ،در ادامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی این شرکت، در راستای ارتقای سلامت تغذیه جامعه، این شرکت در سومین همایش بین‌المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی که به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد، با ارائه مقاله‌ای با عنوان «بررسی جامع آرد کامل گندم: ویژگی‌های تغذیه‌ای، روش‌های تولید و چالش‌های فناوری»، حضور مؤثر و درخشانی داشت.
این همایش که، به میزبانی دانشگاه جیرفت و با حضور اساتید، متخصصان و دانشگاه‌هایی از ایران، اروپا و حوزه مدیترانه برگزار شد، یکی از معتبرترین رویدادهای علمی کشور در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی به‌شمار می‌رود. 
در این همایش، محورهایی همچون کشاورزی نوین، چالش‌های تغییر اقلیم، فناوری‌های سبز، کنترل آفات، زیست‌فناوری، امنیت غذایی و توسعه پایدار،مورد بررسی، قرار گرفت.
مقاله ارائه شده از سوی شرکت آرد قدس رضوی، به‌صورت علمی و کاربردی به بررسی آرد کامل گندم به‌عنوان یکی از مغذی‌ترین اشکال آرد،پرداخت.
 در این پژوهش، ضمن اشاره به ارزش غذایی بالای آرد کامل گندم،خواص آن در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ ، اختلالات گوارشی و چاقی،مورد تحلیل قرار گرفت. 
از سوی دیگر، فرآیندهای فناورانه تولید این محصول در مقیاس صنعتی، موانع، بهینه‌سازی خطوط تولید، و راهکارهای افزایش ماندگاری و کیفیت محصول نهایی نیز،مورد واکاوی علمی، قرار گرفت.
در بخش نتایج این مقاله، محققان به بررسی تأثیر استفاده از آرد کامل در بهبود کیفیت نان، افزایش فیبر دریافتی روزانه مردم و تأثیر آن بر شاخص‌های کلان سلامت عمومی جامعه پرداختند.
 همچنین چالش‌هایی چون حفظ خواص تغذیه‌ای در فرآیند صنعتی، مدیریت آنزیم‌ها و کنترل میکروبیولوژی محصول نهایی، از جمله محورهایی بود که، مورد توجه قرار گرفت.
غرفه علمی آرد قدس رضوی در حاشیه این همایش، با استقبال چشم گیر پژوهشگران و استادان دانشگاه مواجه شد.
 مسئول واحد تحقیق و توسعه این شرکت، اعلام کرد: ماموریت شرکت ما، حرکت به سمت تولید آردهای سلامت‌محور و غنی‌شده است.
 این مسیر همسو با سیاست‌های کلان تغذیه‌ای کشور و توصیه‌های وزارت بهداشت در راستای کاهش مصرف آرد سفید و افزایش سلامت عمومی جامعه،تعریف شده است.
گفتنی است، شرکت آرد قدس رضوی، در سال‌های اخیر، با تکیه بر دانش متخصصان داخلی، نوسازی خط تولید، استفاده از فناوری‌های روز و همچنین حضور مؤثر در نشست‌های علمی، توانسته خود را به عنوان یک برند پیشرو در حوزه تولید آرد سالم در کشور معرفی کند.
 این شرکت با هدف ارتقای کیفیت نان ایرانی، در مسیر توسعه محصولات جدید مبتنی بر آرد کامل و غلات سبوس‌دار گام برداشته و تاکنون پروژه‌های متعددی در حوزه غنی‌سازی آرد، حذف افزودنی‌های غیرمجاز و بومی‌سازی فرمول‌های سالم، اجرا کرده است.
این دستاورد علمی، تنها بخشی از رویکرد پژوهش‌محور این مجموعه، در راستای ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی کشور، به شمار می‌رود. شرکت آرد قدس رضوی با توجه به رسالت خود در زیرمجموعه آستان قدس رضوی، همچنان با قدرت در مسیر نوآوری، تولید علمی‌محور و مشارکت در جریان‌های پژوهشی کشور، حضور خواهد داشت.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی